Årets klokkefavoritt i 2015

Årets klokkefavoritt i 2015

Vet du hvilken klokke som ble fjorårets favoritt?
Dato: 19.08.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Roamer
ss16 42
triwa falkenSmaken er og vil alltid være delt. Tusenvis av klokker gikk ut fra oss og til våre forhandlere i fjor. Mange havnet under juletrær, som bursdagsgaver eller som personlige gaver til de som ønsket seg en ny tidsmåler og det er vi naturligvis veldig glade for.

Selv om noen ønsket seg små klokker, andre store, noen med skinnreim og andre med lenke, kunne vi likevel se en tendens til hvilken klokke som ble en storfavoritt i året som gikk.

Klokken var en nykommer i 2015 og det er sjelden man ser en klokke bli en trendfavoritt så raskt. Vet du hvilken klokke vi mener?

original-rose-falken-brown-01 9409Yes, du gjettet riktig. Klokken kommer fra vår söta bror og heter Falken. En slank og strømlinjeformet klokkeserie inspirert av den svenske rovfuglen med samme navn. Klokke modellen kommer fra Stockholmsbaserte TRIWA og ble første gang lansert i mai 2015.

TRIWA goes Sporty Retro

- Helt siden lanseringen har vi hatt problemer med å levere nok TRIWA Falken ut i markedet, forteller markedssjef, Cecilie Sæther i Frithjof E. Rasmussen. Klokken har florert i moteblader og sosiale medier det siste året og både gutter og jenter har lagt sin elsk på denne modellen. Våre andre merker har også hatt noen gode år. 

original-walter-falken-brown-01 8593Til tross for smarttelefonens økning er det ingen tvil om at det tradisjonelle armbåndsuret har funnet sin naturlige plass. Som et trendy tilbehør til ethvert antrekk og ikke minst som en stabil og trygg tidsmåler i dagens digitale verden.

Les også: Prelaunch av TRIWA 2016

Både 2014 og 2015 var gode «klokkeår», men for 2015 kan vi vel trygt si at det var TRIWA Falken som fløy høyest.

Følg med for lansering av nye Triwa Falken favoritter i 2016!
original-lifestyle-4 8289
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider