6 tips for å velge riktig klokke til barn

6 tips for å velge riktig klokke til barn

Velg riktig klokke til ditt barn
Dato: 24.10.2017  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Marianne Torske
img 1158

6 tips for å velge riktig klokke til barn


Det går mot jul. Du har begynt å tenke på julegaver og desember kommer i rekordfart. Hva skal du kjøpe til de små i år? Rommene er fulle av leker og du vil gjerne gi noe som er fornuftig men likevel morsomt.

Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Tiden i en hektisk hverdag er hellig. Det skal hentes og leveres, og både barnehage og skole forholder seg til tid. Noen står opp tidlig og foreldre skulle ha hatt mer søvn. Å kunne forholde seg til klokken, vite hva klokken er, er essensielt for at hverdagen skal gå opp. Tenk bare på inne og ute tider, når skal vi spise middag? Når kommer far og henter meg? Og hva var nå igjen forskjellen på kvart på og kvart over?

img 1129

En barneklokke - den aller første klokken - er en perfekt julegave for barn i alderen 5-10 år. For å gi deg en liten guiding i et stort marked har vi satt sammen de beste tipsene for hva du bør tenke på når du skal velge klokke til de små, enten det være seg barnebarn, egne barn, eller fadderbarnet. Pris er ikke alltid det viktigste.
ow65141p-pa
Klokken bør ha tydelige tall og godt synlige visere for en mykere læringskurve. Det skal være lett å se hva klokken er.

OW65141P-PA fra Club har tydelige tall og små glitresteiner lang urskiven. En drøm for små prinsesser. Veil. 498,-
 
ow65168p-har
Barn leker, er ute i regnet, spruter med vann og er generelt mindre forsiktige enn voksne. Klokken bør derfor tåle vann. 50m vanntett bør være en forutsetning.

OW65168P-HAR er vanntett 100m, har myk og robust silikonreim og ikke minst tydelige tall. Veil 598,-
gu4297293
Klokken skal tas av og på mange ganger og det er ikke alltid like lett for de små å få til dette. En enkel lukkemekanisme med borrelås kan være en fin måte å løse dette på.

GU4297293 har borrelåsreim med kamuflasjemotiv, titanbaklokk og er vanntett 100m. Veil 698,-
ow69160t-la
Barn liker detaljer, farger  og morsomme mønster. Kanskje kan et design med favoritthobbyen på klokka være et morsomt alternativ. Det finnes flust av andre motiver som hester, hjerter, prinsesser, biler osv.

Viste klokke fra Club har fotballmotiv, borrelåsreim og er vanntett. Veil 598,-.
gu4177293
Mange barn er allergiske og noen vet kanskje ikke enda at de er det. Klokken bør derfor være allergitestet.

GU4177293 fra GUL har baklokk i titan som er spesielt allergivennlig for sart hud. I tillegg er den både vanntett (100m), lett og begagelig å ha på hånden. Veil. 698,-
xn47104f-f
Enkelte klokker er utstyrt med LED lys. Hvis barnet våkner tidlig og det fortsatt er mørkt, kan barnet se på klokken med lys for å se om det er tid for å stå opp eller sove videre.

XN47104F-F fra Club har både LED lys og er 100m vanntett. Veil 398,-
Uansett hva som passer bra for ditt barn vil en klokke være en gave som blir satt pris på. 

For nærmeste forhandler
Club XN47104F-R barneklokke
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedsjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
Henry London-klokkene er som skapt for personlig gravering!
Henry London personlig gravering
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider