A world of colour

A world of colour

Har du sansen for klokker og i tillegg elsker farger bør du lese videre. Mango Time har tatt trendene på alvor og kombinert det siste fra moteverdenen, med det siste fra urbransjen, og skapt en unik linje i 10 sommerlige kulører.
Dato: 23.04.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Shutterstock
shutterstock 113713876
Blomstene spirer, hestehoven har våknet, og solen skinner. Naturen har igjen lagt sitt slør av farger i by og land. Fjern virker med ett den mørke vinterjakken du kjøpte i fjor. Med sommeren kommer fargene, og med årets stikkord for sesongen kommer nyansene til sin rett. Blomstermønster, 70-tallet, denim og pasteller. Det meste er lov skal du følge trendene.
 
Mango Time Colour

Mango Time har tatt trendene på alvor og kombinert det siste fra moteverdenen, med det siste fra urbransjen, og skapt en unik linje i 10 sommerlige kulører. Naturlig nok har klokkelinjen fått navnet Mango Colour som hyller sommeren og naturens fargespekter fra isblå, til sjøgrønn og lun fuksia.
 
Mango Time Colour display

Mango Times nye linje leveres til butikk i midten av mai og kombinerer helslank urkasse med syltynn silikonreim som ligger perfekt på armleddet. Så lett at den nesten ikke føles på hånden. Serien har buet glass og en pris på 498,- som gjør det enkelt å forelske seg i mer enn en favorittfarge.
Mango Time Colour2
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider