Samlerobjektet du har ventet på

Samlerobjektet du har ventet på

POLICE lanserer Batman v Superman klokker. Limited Edition
Dato: 02.03.2016  Tekst: Yukho Wong  Foto: POLICE
bvs display visual 340x230mm
superman watch openFra regissøren av Superman – Man of Steel, Zack Snyder kommer filmen hvor både Batman og Superman opptrer i samme historie. Batman vs Superman – Dawn of Justice kommer på norske kinoer allerede 23. mars.

batman v superman certificate backHva slags superhelt trenger egentlig verden? Mens Superman og Batman er i krig med hverandre dukker det opp en større trussel som setter menneskeheten i større fare enn noen gang. Kan de to superheltene samarbeide om å redde verden?

(Nummerert gaveboks med eget sertifikat, kun 2998,-)

For å feire utgivelsen av Batman vs. Superman: Dawn of Justice, lanserer italienske POLICE to Limited Edition klokker av Batman og Superman. Et samleobjekt for ekte superhelt fans.

Les: Dristige nyheter fra POLICE

superman watch frontalPå verdensbasis er det laget kun 2400 klokker som blir lansert i egen unik gaveboks. Her i Norge har forhandlere av POLICE knivet en hard kamp for å få tilgang på de kun 100 av hver som skal selges her til lands.

Hver gaveboks med samlerobjektet inneholder et eksklusivt sertifikat, individuelt nummerert fra 1-2400.

(Superman klokke)

batman watch image- Superhelter har de siste årene fått sin renessanse. Det er utrolig gøy at POLICE lanserer et så ettertraktet samlerobjekt. De 200 klokkene (100 av hver) ble revet bort av våre POLICE forhandlere etter 2 dager. Utvilsomt et spennende tilskudd til resten av klokke kolleksjonen. Vi skulle gjerne ha hatt flere, forteller innkjøpssjef hos Frithjof E. Rasmussen som har lisensen på Police klokker og smykker i Norge.

(Batman klokke)

Med oscarvinner Ben Affleck i hovedrollene som Batman/Bruce Wayne, og  mannen som figurerte Superman i «Man of Steel, Henry Cavill lover dette en helaftens forestilling som vil bli husket.

Les også: Police REAPER med høyt Testosteron

Samlerobjektene vil være tilgjengelig i butikk fra starten av mars. Pris kroner 2998,-
Del på Facebook:
bilde3
Yukho Wong
AD/Designer
91 70 81 39
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider