Eco-Drive fra Citizen

Citizen Eco-Drive

En klokke med store fordeler.
Dato: 06.10.2016  Tekst: CITIZEN / Julia Victoria Granström  Foto: FERAS/CITIZEN
citizen123

Det startet med et enkelt, men revolusjonerende konsept; en klokke som aldri trenger et batteri! Citizen Eco-Drive teknologi utnytter kraften av lys - fra en naturlig eller kunstig lyskilde - og konverterer den til energi!


Klokken som aldri stopper - uansett hvor du er.
En av Citizens store utfordringer var å finne opp en teknologi som sikret at klokken aldri stopper, uansett hvor enn man er i verden. 

I 1976 oppfant Citizen verdens første lysdrevne analoge quartz klokke som går kun ved hjelp av lys som strømkilde. Denne teknologien, nå kjent som "Eco-Drive", kan generere strøm fra en lyskilde - kunstig, naturlig, og selv veldig svakt lyst - for å holde klokken i gang uten bytte av batteri.


"Eco Mark Awards"
Som en pionér i feltet har Citizen satt utfordringer for seg selv med å bringe frem det fulle potensialet i energiproduksjon med hjelp av kun lys.
Citizen Eco-Drive-teknologi har fått stor omtale i Japan og andre land for sitt bidrag til miljøvern. 
Allerede i 1996 ble en Eco-Drive klokke nominert som den første klokken til å kvalifisere seg til "Eco Mark" (forvaltet av Japan Environment Association). I 2014 ble Citizen det første klokkemerket til å vinne en "Gold Prize" under "Eco Mark Awards".


SE OGSÅ: høydepunkter fra Citizen sin kolleksjon her
FINN: din nærmeste Citizen-forhandler


ci ca4014-57eci-ca0350-51m

Tekst/bilder: Citizen
 
Del på Facebook:
citizen howitworks
fullsizerender
Julia Victoria Granström
Markedssjef
47 33 83 63
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider