De 10 fineste klokkene til dame - Feras

De 10 fineste klokkene til dame

Vi har plukket ut de 10 fineste klokkene til dame akkurat nå. Hvilken favoritt er din?
Dato: 23.11.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Roamer
shutterstock 113507989
Snart er årets traveleste dager over oss. Har du klart for deg til hvem og hva du skal kjøpe til jul? Og er det ikke alltid litt lov å unne seg noe ekstra til seg selv ogsÅ? Vi har plukket ut de 10 fineste klokkene til dame akkurat nå. Hvilken favoritt er din?
tr-fast101 cl010614
Slank, strømlinjeformet, med detaljer i rosegull er Triwas Falken definitivt noe av det hotteste du kan ha på armen akkurat n��. Skinnreim i pudder fra eksklusive Tärnsjö Garveri i Stockholm setter prikken over i'en. Veil 1495,- hos din nærmeste Triwa forhandler.
tr-lcst110 cl060812
Hva er vakrere enn hvit snø, nydelige vinterlys? Lansen Chrono i lyseblå canvas med hvite detaljer passer perfekt til den nye vinterjakken eller strikkegenseren. Klokken har også kronograf og er vanntett 100M. Pris kr 2295,- hos Triwa forhandlere

Les også: Det er klart for denimfever!
ow68382p-18
Likte du Triwa Lansen Chrono vil du helt sikkert like denne isblå favoritten fra Mango Time. I motsetning til Triwas lyseblå modell har klokken fra Mango ultraslank urkasse med syltynn silikonreim. En klokke, så lett at du ikke kjenner at du har den på. Litt rimeligere er den også. Kun 498,- hos din Mango Time forhandler.

Les: A world of colour
Les også: Maya Vik for Mango Time
ow69463ldr-li
Er du usikker på om du liker lenke eller rem best, er mesh det riktige for deg. En blanding av lenke og rem i stål som lett kan justeres ditt håndledd Denne Inex klokken leveres i rosegull som passer perfekt til solbrun hud. Er ikke rosegull noe for deg? Den leveres også i stål og double. Kun 1198,- hos din Inex forhandler.
w109219
I mange år har det ikke vært "lov" å bruke sølv i kombinasjon med gull. Med dagens trendbilde er det meste lov og vi kan ikke si annet enn at Park Hill II Mid fra Gant Time i bicolour er en vakker klokke. Kombinasjonen av double, stål og steiner tilfører definitivt noe ekstra til en lenkeklokke. Kun 2390,- hos Gant Time forhandlere.
w109214
Mens vi er inne på klokker fra Gant Time. Park Hill II leveres denne sesongen med skinnreim i korall og double kasse. Spriter opp antrekket og er like mye et smykke som en tidsanviser. Men skynd deg, denne modellen er limited edition for 2015 og pågangen har vært enorm. Sjekk innom hos din nærmeste GANT forhandler eller kjøp den her. Kun 1990,-
w70563
Double er på full fart tilbake i motebildet og er du glad i denne fargen er Rochelle fra Gant det perfekte valget. Urskiven har swarovski krystaller og lenken er i solid stål. Vanntett 50M.
Like fin til hverdags som til fest. Kun 1990,- hos Gant Time forhandlere. 
tr-last117 md010614
Ønsker du en sporty rem er Triwas nyeste Lansen modell det riktige valget. Urskiven er dus grå med detaljer i rosegull. Triwa tilbyr også egne remmer slik at du enkelt kan skifte etter humør og antrekk. Triwa Lansen koster 1495,- hos Triwa forhandlere. Et godt kjøp som varer lenge.
tr-neac109 cl010313
Triwa bestselger nr 1 er like fin til herre som til dame. Klassisk brun skinnreim med blå elementer og double gjør denne klokken til klassiker. Merk deg navnet Havana Nevil Brown. Et definitivt must i samlingen. I tillegg har den også kronograf og er vanntett 100M. Kun 1795,- hos din nærmeste Triwa forhandler.
 
tr-fast102 cl010213
Sist, men ikke minst finner vi Triwa Falken med koksgrå skive og brun reim. Salget av Triwa Falken har tatt helt av og er det absolutte motemust med slank urskive og og lekker skinnreim fra Tärnsjö Garveri. Kun 1495,-
Lyst til å kjøpe deg klokke, men ikke gå i butikk? Både klokker.no og Bjorklund.no selger alle klokkene i denne artikkelen. Klikk hjem din favoritt klokke i dag!

 

Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider