De beste klokkegavene til jul

De beste klokkegavene til jul

Budsjett eller luksus? Vi gir deg de beste klokkegavene til jul...En klokke er alltid en gave som blir godt mottatt. Klokken er mer i dag enn bare en tidsanviser. Uret har også blitt et viktig og essensielt tilbehør. Ikke alle vet at du kan få en fin klokke i god kvalitet til rundt 500 kr.
Dato: 04.11.2014  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Shutterstock
shutterstock 230907595
Julehandel har sin sjarm enten du velger å handle på nett eller handler i butikk.  De fleste av oss synes det er minst like fint å gi, som å få gaver på julekvelden.  For de fleste er det ikke prisen det kommer an på, men hva gaven symboliserer ovenfor mottaker.

En klokke er alltid en gave som blir godt mottatt. Klokken er mer i dag enn bare en tidsanviser. Uret har også blitt et viktig og essensielt tilbehør. Ikke alle vet at du kan få en fin klokke i god kvalitet til rundt 500 kr. Klokken er en gave som er med deg år etter år, en gave en kan bruke hver dag og som blir husket.
De beste klokkene til jul - julegavetips

Gå for et klassisk ur. En tidløs og elegant klokke er en sikker vinner. På markedet finnes det klassiske og smakfulle ur i alle prisklasser, enten det er en gave til henne eller ham.

Eller kanskje du ønsker noe mer vågalt? En klokke i en mer sporty utgave eller kanskje et stilig dykkerur som kan brukes i havet ved neste feriemulighet?

Rosegullet har kommet marsjerende inn på markedet de siste årene og er elsket av både kvinner og menn. Den røde fargen på klokker er et spennende valg og noe som skiller seg ut fra det klassiske.

Noen ganger er det ikke så lett å finne vakre gaver til en fin pris. Vi har derfor samlet sammen noen gode klokketips til under 1000-lappen. Ønsker du å gi bort noe ekstra fint eller ønsker å arrangere et spleise lag til jul, har vi samlet noen julegavetips som er noe dyrere her også.

Alle klokkene finnes hos våre forhandlere. Skulle de derimot ikke ha klokken hos din nærmeste urmaker, ta gjerne kontakt med oss så sender vi uret til butikken.
Julegavetips - de beste klokkene
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider