DIAMOND DAZZLE STICK

DIAMOND DAZZLE STICK

Diamond Dazzle Stick har gitt mange diamantringer nytt liv. Kanskje ønsker du å gi gifteringen din en ny vår?
Dato: 19.08.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Connoisseurs
Diamond Dazzle Stick
final composition largegroup

Diamond Dazzle Stick fra Connoisseurs er perfekt for å gi smykkene dine en oppfriskning før sesongens konfirmasjoner og brylluper. Kanskje ønsker du å gi gifteringen din en ny vår? 

Diamond Dazzle Stick er en rensepenn for diamanter som passer i de fleste sminkepunger for hjemmebruk eller reise. Rensepennen gir dine diamanter en oppfriskende og flott glans uten mer en noen pennestrøk.
Rensevæsken kommer ut i børsten som er spesialtilpasset for å rense bak diamanten og andre edelstener. Væsken er tilsatt polymer som fyller små riper i klørne og samtidig gjør stenen glinsende og mer motstandsdyktig mot smuss.
Connoisseurs har pussemidler til sølv, gull og diamanter. Her finner du pussekluter, flytende rens, rensekrem og rensepenner. Hold smykkene dine like skinnende og blanke som de var den gangen de var nye.

Frithjof E. Rasmussen leverer Connoisseurs produkter og Diamond Dazzle Stick til de fleste gullsmeder og urmakere i Norge. Priser fra 99,
diamonddazzle
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider