Disse Klokkene vil vi se på våre menn

Disse Klokkene vil vi se på våre menn

Vi ønsker selvfølgelig at vår bedre halvdel skal se bra ut.
Dato: 24.09.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Shutterstock
men in suit
220837 49 45 20
Har dere noe å feire? Er han opptatt av kvalitet og ønsker noe mer enn bare en klokke? Da er Roamers Rockshell Mark III det rette uret. Med kronograf, safirglass og en vanntetthet på 10ATM kan han trygt vise seg frem på stranden med denne på armen. Og er han litt uforsiktig av seg så tåler klokken en riktig trøkk også. Den er nemlig herdet med tungsten karbid som sammen med safirglasset gir den høy motstandkraft mot riper og fall. Ikke minst er den laget i Sveits som er verdenskjent for sine kvalitetssikre ur.

Les også: Klokkene som varer evig
(Rockshell Mark III, veil. 4498,-)
pl14374jsr-02
Er du lei av den gamle musikk T-skjorten hans, men blir ikke kvitt den? Hva med å pynte den opp med Copperhead fra italienske Police? Med kraftig skinnreim og røffe detaljer omkranset av rosegull, staser den opp enhver mann. I tillegg har den multifunksjon og en fin pris. Er han typen som synes svart er kjedelig, finnes den også i brunt.

Police Reaper med testosteron
(Police Copperhead, veil 2198,-)
w10895
Gift eller sammen med typen som liker å gå i dress? Er det skreddersydd og italienske mokkasiner som gjelder, anbefaler vi Cameron fra Gant Time. Klokken har lekre detaljer i rosegull og blått, kronograf og sist men ikke minst italiensk, håndsydd skinnreim fra Montello. Cameron leveres i ulike farger og passer like godt til fest og til jobb. Vanntett er den også. 100m.

(GANT Time Cameron, veil. 2490,-)
Les også: Vintageinspirasjon fra Gant Time
Verdenslansering hos GANT
tr-nest113 sc010215
Er du sammen med mannen som har en oppriktig interesse av å ha det siste av det siste? Blir design og funksjonalitet like mye vektlagt ved kjøp, er en klokke fra svenske Triwa et riktig valg.

Urbant, trendbevisst og organisk er stikkord som beskriver Triwa. Hva med å teste ut høstens nyhet, Triwa Ocean Nevil Brown? Brun skinnreim, organisk laget hos velrennomerte Tärnsjö Garveri kombinert med blå og gule detaljer på urskiven. Nytt, moteriktig og smakfullt.

Les også: Triwas høstkolleksjon FW15
Falken fra Triwa (Triwa Ocean Nevil Brown, veil. 2295,-)
06-5161 2 12 001
For typen som liker det klassiske, evigvarende, og tidløse er klokker fra Swiss Military Hanowa det riktige. Her kan du likevel addere en twist som gjør den tidsriktig og samtidig innenfor rammen av alt han ønsker seg. Vi foreslår Flagship modellen med lenke i rosé og klassisk stål. Klokken er vanntett 100m, har safirglass og er laget i Sveits som byr på unik kvalitet. Resultatet er både moteriktig og klassisk.

Swiss Military Hanowa akkrediteres av den sveitsiske konfødersjonen
(Swiss Military Hanowa Flagship, veil. 2998,-)

Les også: De 10 fineste klokkene til henne
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider