Fargesprakende hos italienske POLICE

Fargesprakende hos italienske POLICE

Denne sesongen handler om å være modig, selvsikker og feire alt ved akkurat din personlighet hos italienske POLICE. POLICE er verdenskjent for å skape futuristiske former og fargeeksplosjoner som ingen andre merkevarer.
Dato: 19.08.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: POLICE
product campaign 2014 horizontal
pl14253js-61
Denne sesongen handler om å være modig, selvsikker og feire alt ved akkurat din personlighet hos italienske POLICE. POLICE er verdenskjent for å skape futuristiske former og fargeeksplosjoner som ingen andre merkevarer.

police2(Foto: Gravity fra POLICE veil. 1490,-)

Høstens klokke nyheter kombinerer pålitelighet og komfort med eksklusive detaljer som skaper en unik høst og vinter kolleksjon av tilbehør. Klokke kolleksjonen er edgy, modig og gjenspeiler det unike hos POLICE.  Blant annet lanserer Police, Demon og Gravity med fargesprakende mineralglass. Med klokke nyheten Tactical kombinerer merket både analogt og digitalt urverk for å gi et sprekere og mer innovativt design.
pj25510bss-01-s
Police Smykker høsten 2014
 
På smykkefronten demonstrerer italienske POLICE opprør og innovasjon med sin tilbehørs kolleksjon denne høsten. Ved hjelp av en blanding av kontraster mellom kvalitetssikre materialer og visjonære design skaper POLICE en uanstrengt og moteriktig kolleksjon

displayAv høydepunkter fremheves Fusion som blander sort og rustfritt stål i et moteriktig og nyskapende design. Armbåndet måler 20 cm som passer de fleste håndlegg. Veil pris 590,- hos din nærmeste Police forhandler.
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider