Fra Stockholm til Kristiansund med TRIWA

Fra Stockholm til Kristiansund med TRIWA

Søndag morgen, mens Kristiansund lå stille og fortsatt sov, kunne tilfeldige morgenfugler og turister bevitne at byens lokale heltinne, klippfiskkjerringa, følger de siste motetrendene.
Dato: 10.07.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Cecilie Sæther
img 8392
uten-navn-1
Søndag morgen, mens Kristiansund lå stille og fortsatt sov, kunne tilfeldige morgenfugler og turister bevitne at byens lokale heltinne, klippfiskkjerringa, følger de siste motetrendene.

Rundt hvert håndledd hadde den kjente kvinnen ikke mer enn 3 klokker av modellen Falken fra svenske Triwa. Riktig så fornøyd var hun der hun sto og gliste i det fine været, vel vitende om at hun var den første i byen som hadde det "siste av det siste" rundt armen.
Klokken Falken, som sist ble sett på klippfiskkjerringa, ble lansert i slutten av mai og tok de største byene med storm verden over. Så populær er modellen at Triwa i Stockholm har problemer med å levere nok klokker ut i markedet.

Representert på årets årets største "se og bli sett" fest, ELLE festen, på fasjonable Ekeberg restauranten var Falken å se på flere av de største kjendisenes håndledd.
tr-fast102 cl010213
tr-fast101 cl010614
"Etterspørselen har vært enorm forteller Finn Hammerstad, innkjøpssjef hos Frithjof E. Rasmussen. Vi har vært tomme på lager et par uker nå med store restordrer. Heldigvis fikk vi sikret oss et parti som kom inn i forrige uke. Dette er over all forventning. Kjempegøy! Falken er virkelig en favoritt sier Hammerstad."​
Fra Stockholm til Kristiansund er nå Triwa Falken å finne hos Urmaker Carlsen på Storkaia Brygge, i byen på fire øyer. En etterlengtet modell for urmakeren som er opptatt av å ha de siste og beste klokkene i sortimentet.

Styrer du innom butikken i uke 31 eller 32 gir Carlsen deg 20 % avslag på 1495,- som en introduksjonspris for Triwa Falken i Kristiansund. Husk å oppgi rabattkode "Falken"
Falkens fjærlette design gjør den til perfekte hverdags klokke. I tillegg til sitt slanke design, er Falken identifiserbar ved kjennemerket «Falkøyet» (mini-dial) som sitter mellom kronen og sjette index. 

Inspirert av naturen, Falken kommer i en rekke farger, som reflekterer Sveriges fantastiske landskap med mørk brun skog og skifergrått fra Sveriges lange kyst. Detaljer i rosé og stål omkranser bezelring og «Falkens øye».
tr-fast103 cl010212
Klokken er unisex og har urverk av typen Citizen Miyota 1L45 og en diameter på 38mm. Falken er vanntett 5ATM og har skinnreim fra velrenommerte Tärnsjö Garveri som blant annet lager veskeremmer til Louis Vuitton og House of Dagmar.
tr-fast101 cl010214
Grunnlagt i Stockholm i 2007, erTriwa et ungt og uavhengig klokke- og tilbehørs merke. En merkevare dedikert til å transformere oppfatningen av statussymbol til et symbol for stil. Alle produkter fra Triwa er skapt i deres kreative studio i Stockholm, hvor byens landskap, variert arkitektur og stilfulle mennesker er grunnlaget for deres innovasjon. 

Merk deg navnet - Triwa Falken
medium-walter-falken-brown-03 8365
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider