Gjør et kupp på salget

Gjør et kupp på salget

Nå kan du sikre deg klokken du har siklet etter hele høsten..
Dato: 07.01.2016  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Shutterstock
januarsale
tr-nest105 cl011714
Julen er over og det nye året bringer friske muligheter til å gjøre en god handel. Desember er årets salgsfest for butikkene, mens det er på nyåret selve kjøpefesten starter for forbrukeren.

Det er klart for salg og de beste tilbudene på produktene du har siklet etter hele høsten. Dette er perioden for gode kupp og prosenter opp mot 80.

(Triwa Rose Nevil Før 2295,- NÅ 1606,-)​

Nærmeste Forhandler
Vi har samlet våre beste tilbud på klokker ute hos våre forhandlere. Har du ønsket deg en TRIWA eller en GANT klokke er mulighetene gode for å gjøre en investering til en fin pris nå.

(Triwa Rose Skala Før 1995,- NÅ 1397,-)

Les: De 10 fineste klokkene til henne
tr-skst102 bk021414
w109219
Både TRIWA Nevil og TRIWA Skala ble en blogger favoritt i høst. Det svenske merket med økologiske remmer fra Tärnsjö Garveri har etablert seg som en favoritt blant trendsettere verden over. Skal du gjøre et godt kjøp på TRIWA anbefaler vi TRIWA Rose Nevil eller TRIWA Rose Skala som begge selges til 30% rabatt hos våre kunder.

(GANT Park Hill II Mid Før 2390,- NÅ 1434,-)
 
Ønsker du å glede fruen eller er du kvinne og ønsker noe helt spesielt til deg selv har vi nå 40% avslag på bestselgeren Park Hill II Mid fra GANT Time hos våre GANT forhandlere. Elegant, klassisk og en tidsløs vinner på håndleddet enten du går for lenke eller skinnreim.
 
(GANT Park Hill II Mid med lysblå skinnreim Før 1990,- NÅ 1194,-)
 
w109212
w10932
Fra samme merke finner du også herremodellen GANT Hudson med 25 % avslag. Like fin til hverdags som til dress.

Les også: Disse klokkene vil vi se på våre menn

(GANT Time Hudson Før 1790,- NÅ 1342,-)

Nyt salget og kos deg. Vi håper du gjør de beste kjøpene!
 
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider