Historien bak Henry London

Henry London-klokkene er som skapt for personlig gravering!

Henry London personlig gravering
Dato: 04.05.2017  Tekst: Henry London  Foto: Henry London
westminster gravering

Gravering på klokken kan gjøre gaven ekstra personlig. De vintageinspirerte Henry London klokkene har tilegnet plass på baklokket for gravering.


Hvorfor ikke gjøre en gave ekstra personlig med en gravert beskjed på baksiden? Kanskje en spesiell dato eller fødselsdag som vekker gode minner? Eller hva med å gravere din egen klokke med et personlig "statement".

Våren og sommeren er tiden for festligheter og høytider som konfirmasjon, dåp, bryllup og skoleavslutninger! Hvorfor ikke gjøre gaven ekstra spesiell og personlig i år?

Klokkene fra det britiske merket Henry London er inspirert av retro klokker fra 1960-tallet. Henry London kolleksjonen kombinerer på perfekt måte den tradisjonelle stilen på gamle klokker med moderne trender, materialer og farger for å skape et unikt uttrykk.


Finn din nærmeste Henry London forhandler

Se hele kolleksjonen her
 
henry london
.
henry london
henry london
.
henry london

Photos: Henry London/Peers Hardy
Del på Facebook:
fullsizerender
Julia Victoria Granström
Markedssjef
47 33 83 63
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider