Historien bak Henry London

Historien bak Henry London

Kjenner du historien bak det nye britiske merket Henry London?
Dato: 22.02.2017  Tekst: Henry London/FERAS  Foto: Henry London/FERAS
15875628 101634203678098 3407112867751657472 n

På gatene i London vil du oppdage insiprasjon på de mest tilfeldige steder... 


To unge designere utforsket Londons mange vintagedistrikter for å søke etter inspirasjon da de snublet over en vintageklokke fra 60-tallet på det verdensbreømte markedet 'Portobello Road Market' i London's Notting Hill.

Den vakre, sveitsiske klokken hadde ordene "Henry, August 1965" gåtefullt gravert på baksiden. Selv om klokken hadde lidd av tidens tann, var den fortsatt et typisk eksempel på godt håndverk og kvalitet av gammel årgang.

Inspirert av klokken, har designerene av Henry London-klokkene skapt en moderne klokkekolleksjon. Kolleksjonen kombinerer på perfekt måte den tradisjonelle stilen fra originalklokken med moderne trender, materialer og farger.

Henry London ble skapt fra dette øyeblikket av inspirasjon, og uttrykker selve essensen av London - blandingen av det nye og gamle, tradisjonelle og moderne.

Wear London your way.


Finn din nærmeste Henry London forhandler
Se hele kolleksjonen her
henry london
Del på Facebook:
fullsizerender
Julia Victoria Granström
Markedssjef
47 33 83 63
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider