Justice League - Limited edition klokker fra POLICE

Justice League - Limited Edition klokker

POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
Dato: 25.10.2017 08:00  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Police/Warner Bros
police jl1 horizontal feras web

Drevet av sin gjenopprettede tro på menneskeheten og inspirert av Superman's uselviske handling, samler Bruce Wayne (Batman) hjelp fra sine nye allierte, Wonderwoman, Flash, Aquaman og Cyborg, for å møte en enda større fiende. Og Justice League er skapt

For å markere utgivelsen av Warner Brothers nye store actionfylte eventyr - The Justice League - har POLICE designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over, etter inspirasjon fra de kjente, ikoniske superheltene.

Finn nærmeste forhandler

Justice League klokken er laget i antikk rustfritt stål med Gun detaljer i urskiven som videreføres over på reimen i silikon og antikk rustfritt stål. 

Baksiden er gravert og nummerert.

Kun 200 av disse modellene vil være tilgjengelige i Norge, av 8888 laget på verdensbasis. Hver klokke kommer i en eksklusiv gaveboks med individuelt sertifikat med nummerering.

Veil pris. 2998,-

Vinn klokker og kinobilletter
 
police jl box open
police jl box
.
.
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Henry London-klokkene er som skapt for personlig gravering!
Henry London personlig gravering
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider