Kjør sort med stil!

KJØR SORT MED STIL!

Sorte klokker er noe av det heteste du kan ha på armen utover høsten. Både Triwa, GANT, Mango og Inex leverer klokker i sort denne sesongen.
Dato: 19.08.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: TRIWA
sort of black
w107042
Hvis du trodde at sort var det som var helt «safe», kan du tro om igjen. I hvert fall når det kommer til tilbehørsfronten.  Sorte klokker er noe av det heteste du kan ha på armen utover høsten. Både Triwa, GANTMango og Inex leverer klokker i sort denne sesongen.

Og aller helst skal armbåndsuret ha skinnreim eller meshlenke (klokke lenke med fiskebeinsmønster).

(GANT Time Covingston)
Svenske og moteriktige Triwa var tidlig på banen med denne klokke trenden da de lanserte sin limited edition klokke boks «Sort of Black» hvor kunden selv kunne velge om klokken skulle ha lenke i gull, eller sort skinnreim.

Amerikanske GANT  har lansert flere populære klokke modeller i sort, blant annet helsorte Covingston som er elsket av bloggere som superstylist Cornelia Brunasso

(Bilde @corneliabrunasso Instagram)
gant - covingston2
kl64169z-zi2
Hos Skandinaviske Inex finner vi en mer klassisk linje på de sorte klokkene.  Ønskes det en mer pyntet og elegant stil, har Mango Time lekre klokke modeller i sort med steiner. En sort klokke gir et sofistikert og røft uttrykk. Og det fineste er at klokken passer til alt.

(INEX Black)
medium-damienvignaux triwa aw14 campaignedit01 4408
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider