Kjempetilbud på Swiss Military Hanowa

Kjempetilbud på Swiss Military Hanowa

Kjøp en Swiss Military Hanowa klokke og få med minilommelykt på kjøpet!
Dato: 24.02.2015  Tekst: Yukho Wong  Foto: Swiss Military Hanowa
2014-flagship-chrono-black-ads-layout-smhanowa
06-5183 7 04 003Fra mandag 16. februar får du hos alle våre Swiss Military Hanowa forhandlere en minilommelykt på kjøpet når du kjøper klokke fra det sveitsiske merket. Tilbudet gjelder alle modeller og varer så langt lageret rekker.

(Flagship Chrono fra Swiss Military Hanowa 2598,-)

En klokke fra Swiss Military Hanowa er vårt sveitsiske alternativ for en sporty og sofistikert livsstil. Klokke merket har utviklet seg til å bli en sterk merkevare globalt og er kjent for å gi en høy kvalitetsverdi til en fornuftig pris. 

06-7163 12 001Den kvalitetsbevisste klokke kolleksjonen er laget i Sveits med ISA og RONDA urverk. Ur fra Swiss Military Hanowa kan skilte med kvaliteter som safirglass og en vanntetthet på 100m på de fleste klokke modeller. Alle klokkene leveres med 316L stål i kasse og lenke.

Klokke merket finnes til ham og henne og har mange spennende modeller å velge mellom, både med reim og lenke. De mest anerkjente klokke modellene fra Swiss Military Hanowa er Flagship til ham og Lady Officer til henne.

Se høydepunkter fra Swiss Military Hanowa kolleksjonen her

(Lady Officer fra Swiss Military Hanowa 2598,-)
Swiss Military Hanowa
Del på Facebook:
bilde3
Yukho Wong
AD/Designer
91 70 81 39
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider