Høstnyheter fra Gant Time 2016

Klassiske nyheter fra Gant Time

Klassiske nyheter fra Gant Time AW16.
Dato: 30.09.2016  Tekst: Julia Victoria Granström  Foto: Gant Time
gant stanford

For AW16 lanserer Gant Time flere flotte klassiske modeller med unike detaljer. Ta en titt på høstens herre- og damenyheter fra Gant Time.


STANFORD & STANFORD LADY
Denne sesongen presenterer Gant Time – STANFORD- for han og henne. Stanford er en klassisk klokke med alle de tidløse detaljene.

Stanford herreklokken skiller seg fra dameklokken med sin litt større urkasse, samt datovisning. Herreklokken er 41,5 mm, mens dameklokken er 36 mm. Klokken har hvit urskive, og urkasse i rosébelagt stål. Timemarkører og visere er også i tidsriktig roségull. Sekundviseren er blå og setter sitt preg på den ellers tradisjonelle klokken, og gir det klassiske utseende en ny vri. Klokkemodellen blir levert i flere varianter med urkasse i stål eller roségull, og med brun skinnrem eller stål mesh-lenke.

Veil. 1.598,-/1.798,-
 
gt020002gt021005

Les også: Gant Nashville


PENNINGTON
Herreklokken – PENNINGTON - fra Gant Time er denne sesongens unike klokke fra Gant Time. Klokken har ved første øyekast et klassisk utseende – ser man nærmere på den ser man de stilige detaljene og det unike designet. Klokken har blant annet datovisning, og «dual-time», formet som et speedometer, som viser en 24-timers klokke.

Klokken kommer med brun skinnrem og urkasse i stål eller roségull. 41,5mm.

Veil. 1.998,-/2.198,-

gt022002gt022004
 
FREEPORT
Fra Gant Time denne sesongen kommer den flotte, vintageinspirerte – FREEPORT.

Herreklokken med sitt unike utseende skiller seg ut fra de andre klassiske Gant Time klokkene. Klokken har en detaljrik, vintageinspirert urskive med romertall, subdial og datovisning.
Den elegante og sofistikerte klokken får sitt unike preg med urkasse i tidsriktig rosé eller stål. Klokken har brun skinnrem. 41,5 mm.

Veil. 1.898,-/1.998,-

gt023001gt023002

Se mer: Se alle Gant Time-kolleksjonene her.
LES OGSÅ: Høstnyheter fra Swiss Military Hanowa

Klokkene er å finne hos din lokale GANT-forhandler høsten 2016.


Om GANT Time
GANT Time klokkene gjenkjennes av en uformell eleganse og iøyenfallende design og kan like godt kombineres til kjole og dress som til hverdagsantrekket og en sporty livsstil. GANT Time selges i over 20 land og er tilgjengelig hos mer enn 2500 butikker og GANT Stores verden over. 

Kvalitet definerer karakteren for GANT klokker. GANT bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Alle klokkene fra GANT er laget av 316L rustfritt stål, med reimer fra Montello, i Nord-Italia, et område som er kjent for sitt utsøkte lær.
Se alle de nye kolleksjonene her:


 
Del på Facebook:
fullsizerender
Julia Victoria Granström
Markedssjef
47 33 83 63
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider