Klokkene som varer evig - Feras

Klokkene som varer evig

Dette er ur som bæres av ekte klokkekjennere
Dato: 19.08.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Roamer
forhandler 233x320mm roamer 02
934950-41-15-05
I en liten by, i tidsanvisernes nasjon nummer 1, Sveits, finnes det et klokkebrand som har levert ypperste kvalitet siden 1888. Solothurn er byen og merket er Roamer. Teknisk perfeksjon og estetisk vakkert design står i høysetet når Roamer produserer sine ur.

uten-navn-2Både mekaniske urverk og quarts modeller blir laget her, og kolleksjonene har modeller for både han og henne. Modeller som Anfibio, Vanguard og Stingray har nærmest fått kult status innenfor klokkeverden. En skjult perle med de ypperste finesser fra Sveits.

(Venstre: Vanguard 2798,-. Høyre: Roamer fabrikken, tidlig 1900 tall, foto: Roamer)
«Alle klokker som skal vare over tid, uavhengig av merke eller kvalitet, skal trykk testes etter et år for å vedlikeholde motstandsdyktigheten for vann. Som alt annet slites mekanikken, og urverket svekkes om det ikke blir vedlikeholdt», forteller Jan Tore Larsen, leder for after care hos Frithjof E. Rasmussen

- Nærmeste Roamer forhandler
677972-48-55-60
Hver eneste Roamer klokke er testet individuelt i forhold til Roamers høye kvalitetskrav. Urkasser og lenker på klokkene er laget av 316L rustfritt kirurgisk stål og alle med safirglass.  Safirglass har en hardhet på 9 Mohs på definisjonsskalaen. Til sammenligning har diamant en hardhet på 10 Mohs, noe som tilsier at glasset er særdeles motstandsdyktig mot riper. Top- end modellene har i tillegg tungsten karbid for ekstra høy finish og motstandsdyktighet, samt glass i bak lokket som gjør urverket synlig fra utsiden. 

roamer stand basel 2014I Norge finnes Roamer kun hos høyst kvalifiserte urmakerne. Dette er urmakere som er stolte av sitt fag, og som stiller med et sortiment i særklasse, kun av beste kvalitet.

«Vi har omtrent ikke hatt en eneste Roamer inne til reparasjon siden vi tok inn merket for 2 år siden. De få gangene vi har sett klokkene på after care har dette vært eldre klokker som ikke har blitt vedlikeholdt og trenger ettersyn»  Jan Tore Larsen, aftercare hos Frithjof E. Rasmussen.

(Venstre: Roamer Showroom, foto: Ola Granström, Over: Ceraline Saphira 3798,-)
Roamer er en skatt som fortjener å bli ivaretatt for sin kvalitet og det er derfor viktig at det kun er de beste urmakerne og forhandlerne som har merket i sin portefølje.  Roamer er ikke for massene, dette er ur som skal bæres av ekte klokkekjennere. En gruppe som ønsker kvalitet og som kjenner til den fantastiske mekanikken som befinner seg under et safirglass.

(Under: Stingray 14990,-)
mod  1970
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider