Mangojentene

MANGOJENTENE

Vi presenterer Mangojentene
Dato: 28.10.2016  Tekst: Julia Victoria Granström  Foto: Mona Ødegård
mango newsletter%5b3931%5d

Vi presenterer "Mangojentene"!


I vår søkte Mango Time seks sprudlende, glade, flotte jenter til å gå i fotsporene til tidligere Mango-jenter som Tone Damli, Alexandra Richards, Jenny Skavlan, Rachel Nordtømme, Maya Vik og Margaret Berger.

Blant over 200 søkere ble seks flotte jenter plukket ut til en dag med photoshoot, styling og makeup fra proffene! Photoshooten tok sted i juni og de nye mangojentene - Helene, Mathilde, Anju, Kamilla, Nora og Taina, alle mellom 16 og 24 år, - hadde ingen tidligere "modellerfaring". 

De seks jentene skal pryde den nye Mango Time katalogen, samt klokkeutstillingene til Mango Time’s 190 forhandlere det neste året.

Se også: A world of colour!
Gant Nashville
Nora, Kamilla & Anju
Gant Nashville
Taina, Helene & Mathilde
Foto: Mona Ødegård
Styling: Cornelia Brunasso
​Makeup: Tomas Erdis


Les også: Maya Vik for Mango Time
Gant Nashville
Se også: Alle Mango Time kolleksjoner
Gant Nashville
Del på Facebook:
fullsizerender
Julia Victoria Granström
Markedssjef
47 33 83 63
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider