Marine og flaskegrønt fra GANT Time

Marine og flaskegrønt fra GANT Time

Storfavoritten Park Hill lanseres i sesongens heteste farger.
Dato: 08.12.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Gant Time
2015-08-24-03-08-001277805164
w109220
I tråd med lanseringen av GANTs nye kampanje «They changed the world, not the shirt» viser GANT at de går nye veier, også på sine ur. Park Hill er fortsatt den samme klassikeren, men lanseres denne høsten i både flaskegrønt og marine til henne, i kombinasjon med rosefarget stål og double.

Det klassiske uttrykket henter opp sesongens trender med disse fargekombinasjonene.

Skinnreim er den nye favoritten

(Klokke venstre: Park Hill II Mid W109220 veil 1990,- Foto GANT Time)
Dagens klokke er mer enn tidsanviser, den gjenspeiler også din personlighet og blir nærmest som et smykke å regne. I dag skal klokken stå i stil med antrekket og det er ikke uvanlig å matche antrekk etter uret, sier Finn Hammerstad, innkjøpssjef hos Frithjof E. Rasmussen.
w109221
Det ikoniske uret er elsket av trendbevisste mennesker over hele verden. Med sin stilrene utforming og klassiske skinnreim, er Park Hill en sikker favoritt.

Les også: Verdenslansering hos GANT

Høstens nyheter fra GANT Time er tilgjengelig hos din nærmeste GANT Time forhandler fra midten av september. Pris fra 1990,-

Les: Pasteller hos GANT Time

(Klokke høyre: Park Hill II Mid W109221 veil 1990,- Foto GANT Time)

Om GANT Time

GANT Time klokkene gjenkjennes av en uformell eleganse og i øyenfallende design, og kan like godt kombineres til kjole og dress som til hverdagsantrekket og en sporty livsstil. GANT Time selges i over 20 land og er tilgjengelig hos mer enn 2500 butikker og GANT Stores verden over.

Kvalitet definerer karakteren for GANT klokker. GANT bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Alle klokkene fra GANT er laget av 316L rustfritt stål, med reimer fra Montello, i Nord-Italia, et område som er kjent for sitt utsøkte lær.
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider