Maya Vik for Mango Time

Maya Vik for Mango Time

Vi introduserer vår nyeste film med fantastiske Maya Vik for Mango Time klokker
Dato: 12.05.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Joon Brandt
1
Det er en ære å kunne introdusere vår nyeste film med fantastiske Maya Vik som ambassadør for Mango klokker.

Filmen ble innspilt i vakre Burundi, Afrika. Film og produksjon av Morten Forsberg og Joon Brandt.

En stor takk til Beate Hurum Berg, Linda Wickmann, John Andre Hanøy, Yukho Wong, Cecilie Sæther. Sist, men ikke minst, Maya Vik og de herlige menneskene i Burundi.
Maya Vik ble først kjent i Norge gjennom gruppen Furia som blant annet turnerte med Lenny Kravitz. Senere har hun vært medlem av bandet Montée og Paal Waaktaars band, Savoy. De siste årene har Maya rukket å gi ut to soloalbum med stor suksess. I disse dager er hun ute med sine nye singler «Fighter» og «Totally Right», samtidig som hun blir å se hos klokke-forhandlere av Mango Time fremover.

- Samarbeidet med Mango Time er veldig gøy. Klokkene er utrolig fine og jeg er stolt over å kunne få lov til å fronte en slik fin kampanje, forteller Maya Vik

Vik har vært et ettertraktet fotoobjekt for motebransjen de siste årene med sitt karakteristiske hår og vakre utseende. Musikken er funk og hennes idol er Prince. Maya ble blant annet kåret til Norges flotteste dame av Elle Mann i 2007 og har blitt omtalt av blant annet New York Times og Perez Hilton for sin musikk.

Les også: Skandinaviske Mango Time lanserer ny kjendis-ambassadør for sin klokkekolleksjon

(Maya Vik for Mango Time, foto: Joon Brandt)
 
Maya Vik for Mango Time
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider