Nye klokker fra GANT Time i høst

Nye klokker fra GANT Time i høst

Moderne inspirasjon fra etterkrigstiden. Sjekk ut de nye GANT Time klokke favorittene!
Dato: 16.09.2014  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: GANT Time
 b4 3720
w70603Hos GANT Time i høst er det opprydning i garderoben og en ny sesong med klær og tilbehør som gjelder. Det er på tide å pakke bort de enkle, bekymringsløse plaggene fra sommeren og begynne å tenke på hvordan man skal kle seg denne sesongen.

Det handler om å ha en mening om stil og synliggjøre dette gjennom en uimotståelig blanding av tidløs, diskré eleganse og en moderne holdning.

(Harrison veil. 1990,-)
w70574Inspirasjonen til GANT Time denne sesongen er hentet fra etterkrigstiden, fra det militære i kombinasjon med et moderne uttrykk. Farger som olivengrønn, marineblått, skinnreim og edle metaller i double, rosegull og stål er gjennomgående i deres nye klokkekolleksjon.

(Gant Time Crawford veil. 2290,-)

I høst utvider de linjen av deres ikoniske Park Hill, med diamanter til henne og marineblått til begge kjønn. Kanskje årets største favoritter fra det svenske merket.
I seongens klokkekolleksjon finner vi også klassikere som er utviklet og modernistert. Seabrook Military leveres i 5 ulike farger og tar igjen årets hit med trendy natoreim.

w10849w70635w10928
Hos GANT har de hatt lidenskap for klær og stil siden 1949 da merket ble grunnlagt i New Haven Connecticut. GANT etablerte seg raskt som en ledende skjorte leverandør, kjent for sin dedikasjon til kvalitet og kreativ skreddersøm. Knapp i kragen, og knapp for sikre slipset på baksiden av skjorten, skilte GANT skjortene fra konkurrentene og ga merket sin plass i moteverdenen.
Gant Time Seabrook Military
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider