Police Reaper med testosteron

Police Reaper med testosteron

Italienske Police lanserer sin hittil frekkeste klokkemodell. En klokke med høyt testosteron innhold for de barskeste gutta.
Dato: 22.06.2015  Tekst: Yukho Wong  Foto: POLICE
pol display reaper 340x230mm2
reaper 2015
Italienske Police lanserer sin hittil frekkeste klokkemodell. En klokke med høyt testosteroninnhold for de barskeste gutta. Reaper fra Police kaster ikke bort tiden på å fremstå som noe den ikke er. Reaper er det dristigste tilbehøret for menn denne sesongen med en ekte «carpe diem» holdning.

Klokke modellen har urskive i antikk sølvfarget stål, støpt med en dominerende hodeskalle i tredimensjonal dybde. Urkassen er designet i koksgrå stål som står i maskulin kontrast til den grå reimen i håndlaget italiensk skinn. Klokken er vanntett 5 ATM med urverk fra Miyota Japan.
Tiden venter ikke på noen – nyt derfor hvert øyeblikk!

I forbindelse med lanseringen av Reaper får alle som kjøper klokken i sommer med en gratis T-skjorte i samme design.

Reaper er tilgjengelig i butikk fra starten av juli. Pris fra 1198,- hos din nærmeste Police forhandler
pl14385jsb-57
pl14385jsrs-57
Om Police

Italienske Police har siden oppstarten i 1983, stått for en innovativ og moderne livsstil som appellerer til den motebevisste mannen. Klokkene har stålkasser og japanske Miyota urverk, og hver klokke modell bærer sin egen historie og klokke navn.

Merket Police har befestet sin posisjon i klokke og smykke markedet hvor de tidligere har blitt båret av menn som blant annet David Beckham, George Clooney, Antonio Banderas, Bruce Willis og nå den kjente fotballspilleren Neyman Jr.
Utformingen av hver klokke og smykke er dristig og skiller seg ut fra andre merker hvor spesielt design, gotiske elementer, og 3D effekter er fremtredende. Deres brand image "be younique", gjenspeiler deres unike design.  Klokker og smykker fra Police selges over hele verden og er elsket av urbane mennesker på alle kontinenter.
lifestyle reaper 1
Del på Facebook:
bilde3
Yukho Wong
AD/Designer
91 70 81 39
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider