Skinnreim på klokker - den nye favoritten

Skinnreim på klokker - den nye favoritten

Aldri før har vi sett flere kunder gå med tradisjonelle klokker med skinnreim.
Dato: 05.05.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: GANT Time
Skinnreim på klokker - den nye favoritten
tr-lcst103 cl012913Aldri før har vi sett flere kunder gå med  tradisjonelle klokker med skinnreim på armen. 

"På Basel messen i vår (Europas største klokkemesse) florerte skinnreimen på klokkene hos de største designermerkene. Dette la vi også godt merke til i Østen", sier Finn Hammerstad som er sjefsinnkjøper i Feras. "Det er klart vi nordmenn blir påvirket av dette. Utrolig gøy at skinnreim på klokker har blitt populært igjen, det var jo faktisk remmer Frithjof E. Rasmussen Sr. startet med i sin tid", forteller Hammerstad. 
w10921

Nytt denne sesongen er at det kommer reimer og urskiver i nye materialer som canvas og marineblått både til dame og herre. InexTriwa og GANT kommer med mange lekre nyheter i høst. GANT Time Park Hill MidBlant annet finner vi årets mest populære modell fra GANT i marine blått,  som kommer til Norge i oktober. Urkassen er fortsatt tynnere enn tidligere og designet enkelt. 

I kombinasjon med rosegull, stål og double gir disse nyhetene antrekket et uttrykk av tidløs  eleganse. 
Klokkene leveres i alt fra enkle ur på kvinners håndledd til tekniske finesser for herrene. 

Armbåndsuret fikk sitt innpass i moteverden rundt første verdenskrig hvor soldatene fant lommeuret upraktisk for kamp. Soldatene begynte å feste lommeuret til en lærreim rundt hånden og da krigen var avsluttet ble dette en direkte årsak til at det tradisjonelle armbåndsuret med reim, ble en fast del av både dame og herre garderober verden over.
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider