Swiss Military Hanowa er stolt sponsor av årets Aksjeliga

Swiss Military Hanowa er stolt sponsor av årets Aksjeliga

Swiss Military Hanowa sponser E24 sin aksjeliga
Dato: 07.03.2016  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Swiss Military Hanowa
bgplainonmontain
Swiss Military Hanowa er stolte av å være sponsor for årets Aksjeliga på E24.no.

Hvert år arrangerer E24 Aksjeligaen som en fortsettelse av årets AKSJE NM. Her kan amatører på lik linje med finansfiffen konkurrere om å være de beste  på kjøp og salg.

 320x400 flagship chrono2Deltakerne av Aksjeligaen får 100.000 fiktive kroner å handle for i kampen om å tjene på Børsen. Reglene er enkle: Den med best avkastning fra Børsen  åpner mandag til den stenger ved ukeslutt vinner. Aksjeligaen varer frem til desember 2016. 

 Vinneren får ved ukens slutt en lekker klokke fra Swiss Military Hanowa av modellen Flagship. Klokken har sveitsisk urverk, kronograf, safirglass og er  vannttett 100m. Verdi 3000,-

Swiss Military Hanowa er vårt sveitsiske alternativ for en sporty og sofistikert livsstil. Klokke merket har utviklet seg til å bli en sterk merkevare globalt og er kjent for å gi en høy kvalitetsverdi til en fornuftig pris. 

06-5161 7 04 007Den kvalitetsbevisste klokke kolleksjonen er laget i Sveits med ISA og RONDA urverk. Ur fra Swiss Military Hanowa kan skilte med kvaliteter som safirglass og en vanntetthet på 100m på de fleste klokke modeller. Alle klokkene leveres med 316L stål i kasse og lenke.

Klokke merket finnes til ham og henne og har mange spennende modeller å velge mellom, både med reim og lenke. De mest anerkjente klokke modellene fra Swiss Military Hanowa er Flagship til ham og Lady Officer til henne.

Finn Nærmeste Swiss Military Hanowa forhandler


 
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider