Eksklusivt tilbud hos våre GANT Time forhandlere

Unikt Tilbud på GANT Time klokker

I mai og juni får du hele 400 kroner avslag på to bestselgene Park Hill klokker fra GANT Time. Perfekt som konfirmasjonsgave, bursdagsgave eller en special treatment til deg selv.
Dato: 14.03.2016  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: GANT Time
1200x628 facebook
Våren er i luften og vi går røde helligdager i møte.  Mai og juni er måneder for konfirmasjon og forlovelse. Glade festdager som gir gode minner. En tid for å vise at vi setter pris på andre.
w11402
Lurer du på hva du skal kjøpe til konfirmanten? Eller har du bare lyst til å unne deg selv noe nytt og fint?

I mai og juni får du supertilbud på to av våre bestselgende klokker fra GANT Time. Vi kan tilby en modell til herre og en til dame til en unik pris.  Sjekk ut din nærmeste GANT Time forhandler og få ditt tilbud i dag.

(Klokke til henne. Førpris 1490,- NÅ 1190,-, Klokke til ham Førpris 1890,- NÅ 1490,-)

 
w10841

OM GANT TIME

Kvalitet definerer karakteren for GANTklokker. GANT bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Alle klokkene fra GANT er laget av 316L rustfritt stål, med reimer fra Montello, i Nord-Italia, et område som er kjent for sitt utsøkte lær.

GANT Time klokkene gjenkjennes av en uformell eleganse og iøyenfallende design og kan like godt kombineres til kjole og dress som til hverdagsantrekket og en sporty livsstil. GANT Time selges i over 20 land og er tilgjengelig hos mer enn 2500 butikker og GANT Stores verden over.
 
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Henry London-klokkene er som skapt for personlig gravering!
Henry London personlig gravering
Superpris på to nyheter fra Gant Time!
I mai og juni får du hele 500 kroner avslag på to nyheter fra GANT Time.
TRIWA oppdaterer sin bestselger!
Triwa oppdaterer Smoky Nevil
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider