TRIWA goes sporty retro!

TRIWA goes sporty retro

Kjærligheten til den sporty moten har kommet og gått. Nå er den imidlertid tilbake for fullt!
Dato: 01.02.2016  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: FERAS
dsc 00991
Sport og mote har alltid flørtet, og kjærligheten til den sporty moten har kommet og gått de siste årene. Nå er den imidlertid tilbake for fullt!

To av favorittene i TRIWAs sommerkolleksjon er Yankee klokkene med blå og rød rem, levert i modellene Klinga og Nevil.
Triwa goes sporty retro
tr-nest112 cl062612
Selv de yngste av oss husker den - de sporty klassikerne som kommer tilbake på moten med jevne mellomrom. Kanskje har du noen av klassikerne liggende i skapet enda? Vi snakker da om den "Sporty Retro" stilen med litt mattere farger, spennende materialer og gode snitt.

Stilen tar tilbake minner om gamle klassikere som Adidas med tre striper, Hummel skjorter og Farrah Fawcett i Charlies Angeles.

Det skal være lekent med en twist. Med Ivory Klinga og Ivory Nevil i rette Yankee stil tar TRIWA trenden helt på alvor når de lanserer sin nye canvasreim i blått og rødt En spennende kombinasjon som gir antrekket det lille ekstra.

(Triwa Ivory Yankee Nevil 2295,-) 

tr-klst101 cl062612Med økende fokus på kosthold og livsstil de siste årene har innflytelsen fra treningsverden naturlig også satt sine spor i moteindustrien, noe som både kan forklare en eksplosjon i salg av treningsklær og de store tekstilkjedenes lansering av moteriktig sportstøy.

Det fine med TRIWA er selvfølgelig: Går du lei av reimen og ønsker en ny er det få remmer som ikke passer til den helhvite urskiven og da helst laget av økologisk skinn ved anerkjenteTärnsjö Garveri i Stockholm.

Ivory Yankee Klinga har en pris på 1495,-, mens Nevil er 100m vanntett og ligger på 2295,-. Begge modellene er tilgjengelige hos utvalgte TRIWA forhandlere fra 16. februar.

(Triwa Ivory Yankee Klinga 1495,-)
 
 
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider