TRIWA lanserer ITEMS - Feras

TRIWA lanserer ITEMS

Fra 10. mars inneholder TRIWAs merkeportefølje ikke bare klokker og solbriller, men også TRIWA ITEMS.
Dato: 14.03.2016  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: TRIWA
itemsher
triwafoundersTRIWA ble grunnlagt i 2007 av fire venner dedikert til å transformere oppfatningen av statussymbol til et symbol for stil. Fra 10. mars inneholder TRIWAs merkeportefølje ikke bare klokker og solbriller, men også TRIWA ITEMS.
 
Hovedideen med merkeutvidelsen er å skape en ny produktkategori for å forsøke og ytterligere dekorere TRIWAs favoritt kroppsdel ​​-håndleddet.

(TRIWAs grunnleggere - fire venner som fortsatt er venner)
 
bracelet-1-brassArmbåndene er enkle og rene - laget av rustfritt stål, messing og håndkuttet acetat, alt av materialer som vil se bedre etter bruk. Armbåndene er laget for å samhandle og forandre seg med tiden, og ikke kjempe mot den.
 
Alle TRIWAs produkter er utviklet i deres kreative studio i Stockholm, med design filosofien; TRIWA designer kun det de ønsker å ha på seg selv. TRIWA selges i dag i 25 forskjellige markeder med ca. 1 200 forhandlere.

(TRIWA ITEM i messing, veil 695,-)

Se hele kolleksjonen med TRIWA ITEMS
TRIWA Items model


TRIWA ITEMS i rustfritt stål og messing 


TRIWAs messing og rustfrie stål armbånd er laget ubestrøket, slik at materialene puster og utvikler en unik patina. De er designet for å samhandle og forandre seg med tiden, og ikke kjempe mot den.

bracelet-3-havanaLes også: Årets klokkefavoritt i 2015
 

TRIWA ITEMS i acetat 


Våre acetat armbånd er laget av våre solbrillers produksjonsrester. Bak ideen ligger denne grunntanken: Resirkulert, minimalistisk og stilig: en anti-avhandling til edle metaller og rubiner.

(TRIWA ITEM i Havana Acetat, veil 395,-)
 
ludwig
"Med sikte på å transformere  klokkeindustrien har vi i TRIWA erfart hvordan vi kan omformulere grunntanken for klokker fra statussymbol til et symbol på stil. Vi har også lært at det er mer elegante måter å dekorere vår favoritt del av kroppen, håndleddet. Med dette i bakhodet har vi opprettet TRIWA ITEMS. Vi har arbeidet med de materialene vi kan best - stål, messing, acetat og lær. Armbåndene kan brukes for å komplettere din eksisterende Triwa klokke, som et enslig dekorelement eller som brikke sammen med den annet tilbehør. Vi vil ikke holde det mot deg hvis du bestemmer deg for å koble dem med en annen klokke», uttaler Ludvig Scheja, Creative Director hos TRIWA.


Les også: TRIWA goes Sporty Retro
 
Priser fra 395,- hos din nærmeste TRIWA forhandler i slutten av mars 2016.
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider