Verdenslansering hos GANT - Feras

Verdenslansering hos GANT

GANT ute med ny kampanje og ny logo
Dato: 08.12.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Gant Time
fp-2015fw-w10921-park-hill-ii-mid
Tirsdag 1. september ble lysene slukket i alle GANT stores på tvers av 70 markeder verden over. I dag, 3. september, er det duket for lansering av ny logo, ny kampanje, og GANT stores over hele verden i ny drakt. En bemerkelesverdig og godt planlagt hemmelighet.
gant1
I payoffen for kampanjen, "They changed the world, not the shirt", har de har hentet frem tidligere Ivy League studenter som alle har utrettet noe for en bedre verden. Alle kledd i GANTs ikoniske hvite skjorter.

GANT går tilbake til utgangspunktet og spiller på følelser. En image kampanje blottet for produkter og vakre skolebygninger, men som likevel har fokus på Ivy-league universitetene, men da betydningen bak. Her er det selve menneskene ved universitet som står i fokus.

(FW/SS16  GANT campaign, foto: GANT)

De 10 fineste klokkene til henne
gant2
Den nye logoen er også hentet fra GANTs grunnleggelse. Med en smalere og stilren font er GANT tilbake til logoen de startet med. Logoen er å finne på høstens nye klokkekolleksjon og den hvite skjorten i kampanjen gjenspeiles også her. 

IMed sin nye payoff og endring fremhever GANT til denne kampanjen intellekt fremfor utseende og tilegger en merverdi til brandet.

Som stolt av distributør av GANTs klokker i Norge er vi i Frithjof E. Rasmussen både svært imponert og glade for å være en del av GANT teamet.

(FW/SS16  GANT campaign, foto: GANT)

Sommerens pasteller finnes hos GANT Time
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider