Vintageinspirasjon fra GANT Time - Feras

Vintageinspirasjon fra GANT Time

Tilbakeblikk er stikkordet når GANT lanserer Montauk til stilfulle herremenn.
Dato: 08.12.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Gant Time
gant-montauk
w71302
Tilbakeblikk er stikkordet når GANT Time lanserer Montauk til trendbevisste gentlemenn denne høsten. En retro-inspirert klokkemodell med sjarm.
Arabertallene i urskiven gjenspeiler GANTs nye logo hvor stil og font er hentet fra merkets opprinnelse i New Haven, 1949.

70-tallet er tilbake

(Montauk W71302, veil 1490,-)
w71303
Matte farger, pergamenthvitt og jordtoner er kuløren som går igjen på de tre Montauk modellene. Klokkene er vanntett 100M og har håndsydde skinnreimer fra anerkjente Montello i Nord-Italia

Montauk er tilgjengelig hos GANT Time forhandlere over hele landet fra slutten av september. Priser fra 1490,-. 

Les også: GANT Time i marine og flaskegrønt

Se flere nyheter fra GANT Time
w71301

Om GANT Time

GANT tilbyr en unik klokkekolleksjon av høy kvalitet i en tidløs stil med moderne detaljer. Kvalitet definerer karakteren for GANT klokker. GANT bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Alle klokkene fra GANT er laget av 316L rustfritt stål, med reimer fra Montello, i Nord-Italia, et område som er kjent for sitt utsøkte lær.

Verdenslansering hos GANT

(Montauk W71301, veil 1490,-)
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider