Vinterens viktigste tilbehørsfarge er...

Vinterens viktigste tilbehørsfarge er...

Blå, rettere sagt marineblå... Ta en titt på vinterens fineste klokker
Dato: 14.10.2014  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Illustrasjon
shutterstock 130664009
I vinter kan du fråtse i ulike blåtoner på klokker. Variantene er mange og det er lett å bli hodestups forelsket i flere. Både GANT, Roamer, Triwa og Inex har både urskiver og remmer i marineblått i sin kolleksjon.
 
Den klassiske fargen kler de fleste og passer godt til vinterblek skandinavisk hud.
 
GANT blant annet, lanserte denne høsten en ny versjon av sin ikoniske Park Hill i marineblått kombinert med sort skinnreim. Triwa kombinerer double på urskive med marineblå reim og leverer sin Lansen både med og uten kronograf. Sveitsiske Roamer har benyttet seg av marineblått til herre lenge og deres marineblå Vanguard er en klassiker som aldri går av moten.
 
Skandinaviske Inex leverer tidløse titanklokker i marineblått både i reim og urskive
 
Vi har plukket våre favoritter til deg.  Ta en titt og se om du finner din.
Blå klokker i vinter
(Øverst fra venstre: Inex 898,-, Triwa 2295,-, Roamer 2490,-, Triwa 2295,-, nederst fra venstre: Gant 1690,-, Gant 2090,-, Gant 1690,-)
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider