Watch the 70's show

Watch the 70's show

Farger, himmelblå denim, mønster og skinn..Er du med på 70-tallsbølgen? For en av vårens største trender skal vi 40 år tilbake i tid. Farger, glamour, himmelblå denim, mønster og skinn er stikkord som favner 70-tallets glade trenddager. Detaljene er enkle, men gjennomførte, med materialer i skinn, denim og kordfløyel.
Dato: 02.02.2015  Tekst: Cecilie Sæther  Foto: Shutterstock
70s
tr-klst103 gc010113
For en av vårens største trender skal vi 40 år tilbake i tid. Farger, glamour, himmelblå denim, mønster og skinn er stikkord som favner 70-tallets glade trenddager. Detaljene er enkle, men gjennomførte, med materialer i skinn, denim og kordfløyel.

Både Chloe, Louis Vuitton, og Stella McCartney hentet inspirasjon fra hippiens glamorøse tiår under moteukene. Fargepaletten gjenspeiles i jordtoner, oransje, brunt, og grønt, ofte kombinert med et distinkt etnisk preg.

(Triwa Klinga veil. 1495,-)
Selv om tiåret i høyeste grad er synlig på årets kleskolleksjon er det ingen hemmelighet at forskjellen ligger i detaljene. Og det er ofte tilbehøret som forteller om stilen er gjennomført eller ikke.

(Gant Time veil. 1890,-)

Klokkeindustrien er heller ikke fremmed for en av årets største trender. 70- tallet er absolutt til stede hos GANT som viser fargekombinasjoner som himmelblått og soft korall denne våren med nye modeller av sin ikoniske klokke-serie, Park Hill.
w109212
img 7147
Også hos stilsikre Triwa har 70-tallsmoten fått ben å gå på. Det svenske merket produserer sine klokkeremmer hos Tärnsjö Garveri som har fokus på naturlig produksjon i fantastisk kvalitet. Fargenyansene går i jordtoner og med etnisk mønster i remmen, hvor både paisley, giza og deco mønster er fremtredende.

(Maya Vik i 70-talls mote. Foto: seher.no)
Går du for 70-talls mote i vår? Glem ikke å velge riktige accessories. Med dagens store utvalg av klokkeremmer er ikke veien lengre enn et enkelt rembytte og favorittklokken er helt i tråd med vårens motebilde.

brown paisley classictan twisttr-last117 mg010214

(Paisley rem fra Triwa veil. 425,-,  Triwa Tan Twist reim veil. 425,-, Triwa Lansen Chrono veil. 2295,-)
 
70s2
Del på Facebook:
fullsizerender (4)
Cecilie Sæther
Markedssjef
98 63 38 37
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider