Sommerens stiligste klokker og tilbehør - Feras

Sommerens stiligste tilbehør

Endelig er sommeren her! Vi har plukket ut sommerens fineste klokker og tilbehør. Hvilken blir din sommerfavoritt?
Dato: 10.06.2016  Tekst: Julia Victoria Granström  Foto: TRIWA
Sommerens stiligste tilbehør
Endelig er sommeren her! Sommer betyr ferie, fest, strand og shopping. Et stilig og trendy tilbehør gjør antrekket komplett enten du skal på stranden eller i bryllup! 

Vi har plukket ut sommerens fineste tilbehør. Hvilken blir din sommerfavoritt?

 
w11401
Gant lanserte i år en «miniversjon» av den populære Park Hill-serien. Denne klassiske og stilrene klokken med italiensk skinnrem er kun 32 mm, og kan flott kombineres med annet tilbehør! Klokkemodellen er vanntett 50m og har en veil pris fra 1390,-. Tilgjengelig hos din nærmeste GANT Time forhandler.
tr-fast105 cl010617
Den stilrene og slanke Falken-modellen fra TRIWA er lett sommerens favorittklokke for mange! Den bestselgende klokken med eksklusiv skinnrem fra svenske Tärnsjö Garveri er noe av det mest trendy du kan ha på armen for tiden. Modellen kommer i åtte forskjellige versjoner! Finn din favoritt. Veil. 1695,- hos din nærmeste Triwa forhandler.
tr-nest114 cl010412
En annen favoritt fra svenske TRIWA er klokke-modellen Nevil. Den mer maskuline og kraftige klokken har kronograf og er vanntett ned til 100m. Perfekt for deg som fortsatt vil se stilig ut når du bader! Vårens nye Triwa Smoky Nevil ser flott ut på en sommerbrun arm! Pris 2295,-


Les også : Triwa omdefinerer et ikon
bracelet-1-brass
I vår lanserte Triwa TRIWA ITEMS – en kolleksjon med stilige og delikate unisex armbånd som er beregnet til både herre og dame. Serien består av åtte unike armbånd som er laget av materialene; messing, stål og acetat, og leveres i tre størrelser.
Armbåndene blir ekstra stilig kombinert med en klokke fra Triwa.
 
Les: TRIWA lanserer ITEMS!
kg-2026
Sommeren byr på flere festlige anledninger – alt fra sommerfest til bryllup og dåp. Decagon fra Knut Gadd er det perfekte tilbehøret til dress, og gir et friskt pust til et formelt antrekk. Den unike og vintageinspirerte klokken kommer i syv utførelser. Pris 2598,-
 
kg-1521
Den stilige Decagon-modellen fra Knut Gadd finnes også i en mindre versjon til henne. Noni Decagon kommer i to varianter med urkasse i stilig og sommerfriskt roséfarget stål og lys urskive med flotte detaljer. Pris 2295,-

Les: Nytt svensk klokkemerke på vei til Norge
ow69464ldr-li
Årets store klokketrend er mesh lenke. Den enkle lenken i stål er lett å justere og gir klokken et ekstra unikt utseende. Denne stilrene og klassiske modellen i rosé fra INEX er en stor favoritt hos oss! Veil. 998,-. Finn din nye favorittklokke hos din nærmeste INEX-forhandler.
ow68383lp-ri
Mango Trend har et lekkert design med glade farger. Hvorfor ikke friske opp et antrekk med litt ekstra farger? Klokken har en slank urkasse og du kan velge mellom skinnrem eller meshlenke. Klokken kommer i tre forskjellige størrelser med priser mellom 598,- og 798,- hvorfor ikke velge flere modeller i flere forskjellige farger?
Lyst til å kjøpe deg klokke, men ikke gå i butikk? Både klokker.no og Bjorklund.no selger flere av klokkene i denne artikkelen. Klikk hjem din favoritt klokke i dag!

 

Del på Facebook:
fullsizerender
Julia Victoria Granström
47 33 83 63
Test av CITIZEN Bluetooth
Vi har latt en av våre kunder teste den mye omtalte Citizen Bluetooth klokken. Les hva Jørgen synes etter å ha prøvd den en ukes tid..
Justice League - Limited Edition klokker
POLICE har designet en limited edition klokke for superhelt fans verden over.
6 tips for å velge riktig klokke til barn
Å lære seg klokken er noe av det viktigste barn lærer i ung alder. Her får du beste tipsene for å velge klokke til barna.
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider