Mango Frutti - et fargerikt klokke eventyr

MANGO FRUTTI ANNONSER

233 X 320mm Last ned: (høyreklikk og velg "Lagre som...")

233x320 margaret 03
233x320 margaret 04
Del sosialt.

Mango Frutti klokker


Mango Frutti er klokker av skandinavisk design til en akseptabel pris. Søsterkolleksjonen til Mango Time klokker, er laget for jenter som vil skille seg ut og spre glede og form av friske farger og lekent utseende. Klokkene leveres i alle regnbuens farger med hovedvekt på natoreim eller lett silikonreim. Klokkene gjør det enkelt å finne din favoritt farge og prisen gir deg muligheten til å kunne variere utvalget etter dagsform og humør.

Mango Frutti klokker er laget for de av oss som tør å ta steget ut av komfortsonen og prøve noe nytt. Kolleksjonen med klokker fremstår som et friskt pust i en tradisjonell bransje. Utvalget av klokker er stort og mulighetene mange. Mango Frutti har tidligere vært frontet av sunne norske jenter som Rachel Nordtømme og Marthe Skappel.

Ta en titt på det fargesprakende utvalget av Mango Frutti klokker.

Prismessig et sted mellom 398,- til 698,-
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider