Mango Time - en klokke av skandinavisk design
Mango Time klokker

MANGO TIMES ANNONSER

233 X 320mm Last ned: (høyreklikk og velg "Lagre som...")

233x320 maya 01
233x320 maya 02
Del sosialt.
mango time sort logo

Mango Time klokker


Klokker fra Mango Time er designet i Skandinavia og er inspirert av de siste motetrendene verden over. Mango Times klokke kolleksjon er laget for urbane og målbevisste kvinner som er opptatt av eget utseende og som ønsker å se bra ut.  En klokke fra Mango Time gir det lille ekstra til hverdagsantrekket og er prikken over i’en til festens utsmykning. Mango Time designes i ulike varianter – fra det siste innenfor moteverdenen – til enklere hverdagsfavoritter. Fellesnevneren er et merke som følger med i tiden for et trendbevisst ytre.

Kolleksjonen spenner over 150 modeller med priser fra 698,- til 1898,- og er laget i stål med innslag av andre materialer som silikon, keramikk, og zirkoner for å krydre utvalget.

Siden 2008 er Mango Time blitt frontet av motebevisste og kjente fjes som annet Tone Damli, Jenny Skavlan og Rolling Stones datteren Alexandra Richards. Både Tone Damli og Jenny Skavlan har opptrått som gjestedesignere for merket med stor suksess. Årets ambassadør for merket er plateaktuelle Margaret Berger

I 2014 samarbeider Mango Time med hjelpeorganisasjonen CARE for å hjelpe kvinner i Mali med en mulighet for yrkesutdanning slik at de kan skaffe seg egne inntekter og dermed hjelpe flere. Mango Time gir 10 kroner per solgte klokke i 2014 til arbeidet med yrkesopplæringssentrene i Mali 

 
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider