Police klokker - for en urban og moderne livsstil
1 0012-4police

POLICE ANNONSER

233 X 320mm Last ned: (høyreklikk og velg "Lagre som...")

2328x3198 police 01
2328x3198 police 03
2328x3198 police 02
Del sosialt.
police 3d

Police Time Klokker OG SMYKKER

"Be Younique"

Italienske Police har siden oppstarten i 1983, stått for en innovativ og moderne livsstil som appellerer til den motebevisste mannen. Klokkene til Police er både rocka og uttrykksfulle når det gjelder design og farger. Klokkene har stålkasser og japanske Miyota urverk, og hver klokke modell bærer sin egen historie og klokke navn.

Merket Police har befestet sin posisjon i klokke og smykke markedet hvor de tidligere har blitt båret av menn som blant annet David Beckham, George Clooney, Antonio Banderas, Bruce Willis og nå den kjente fotballspilleren Neyman Jr.

Utformingen av hver klokke og smykke er dristig og skiller seg ut fra andre merker hvor spesielt design, gotiske elementer, og 3D effekter er fremtredenede. Deres brand image er "be younique" som gjenspeiler deres unike design.  Klokker og smykker fra Police selges over hele verden og er elsket av urbane mennesker på alle kontinenter. I sitt produktsortiment leverer Police solbriller, smykker,  parfyme, klær og vesker i tillegg til klokkene. Spesielt kjent ble Police for de blå speilglass i solbriller på 90-tallet.

Prismessig et sted mellom 998,- og 2190,- for klokker og fra 390,- for smykker 
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider