Roamer - et anerkjent klokke merke med sveitsisk perfeksjon
CITIZEN
roamer prod

ROAMER ANNONSER

233 X 320mm Last ned: (høyreklikk og velg "Lagre som...")

roamer 01
roamer 02
Høyreklikk i bildet og velg lagre lenke som...
Del sosialt.
roamer

ROAMER of switzerland


Den sterke tradisjonen av å produsere klokke modeller av høyeste kvalitet og innovasjon har gjort Roamer til et profilert merkenavn av anerkjent internasjonal klasse innenfor klokke industrien.

Siden 1888 har Roamer laget ur med teknisk perfeksjon og estetisk vakkert design i byen Solothurn, Sveits, hvor høy kvalitet på klokke kolleksjonene, til en konkurransedyktig pris, har blitt selve grunnpilaren for merket.
 
Hver eneste Roamer klokke er testet individuelt i forhold til Roamers høye kvalitetskrav. Urkasser og lenker på klokkene er laget av 316L rustfritt kirurgisk stål med safirglass.  En del klokke modeller har også elementer laget av Tungsten Karbid for ekstra høy finish og motstandsdyktighet.

Her finnes det klokke modeller for ham og henne med både quarts og mekaniske urverk. De fineste mekaniske klokke modellene har glass i bak-lokket som gjør urverket synlig fra utsiden. Modeller som Vanguard og Stingray har nærmest fått kultstatus innenfor klokkeverden.
 
Prismessig fra 2500,-

Roamer finnes hos spesielt utvalgte kvalitets forhandlere av ur i Norge.

 
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider