Smurfe klokker - en morsom klokke kolleksjon for barn fra Frithjof E. Rasmussen AS
CITIZEN
smurf prod

SMURFEANNONSER

233 X 320mm Last ned: (høyreklikk og velg "Lagre som...")

2013 des
Del sosialt.
Logo for Smurfe klokker

Smurfe KOLLEKSJONEN


Smurfene er små, og deres blå utseende karakteristisk. I dag er det få som ikke gjenkjenner silhuetten av de små skapningene med det morsomme smurfespråket

Frithjof E. Rasmussen kan stolt presentere en egen klokke kolleksjon med Smurfene bestående av armbåndsur, vekkerklokker og smykker med smurfemotiv til både gutt og jente. Klokkene og smykkene er allergitestet og produsert i stål for å møte barns behov. Perfekt som gave til fødselsdag og skolestart. Kloke kolleksjonen leveres i 2 ulike varianter til små gutter og 2 to til små piker.

Kolleksjonen er laget for å øke barns lyst til å lære klokken. Stikkord for kolleksjonen er lek og lær, moro med klokken, glede, gjenkjennelse, og kunnskap er lek

Prismessig fra 198,-  til 498,-

Klokke kolleksjonen med Smurfe motiv finnes hos klokke forhandlere over hele landet.  
Om oss
Frithjof E. Rasmussen AS er en av landets ledende leverandører av klokker. Med 70 års erfaring, kan vi tilby et bredt spekter av spennende merker og produkter, både for ham og henne. Alt fra klassisk og tidløst, til moderne, innovativt og unikt. Vi har klokker og ur for de fleste.
KONTAKT OSS
Frithjof E. Rasmussen
Brobekkveien 38
0598 Oslo
Telefon: 22 88 91 20
Epost: feras@feras.no
finn oss
Vi er tilstede på sosiale medier som Facebook, Instagram og Youtube hvor vi viser inspirasjon og klokkenyheter. Følg oss gjerne i disse kanalene og få med deg siste nytt i klokkeverdenen.
Motta nyhetsbrev
Søk på våre sider