Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


 


Det britiske klokkemerket Henry London har en klassisk utforming med et vakkert design. Klokkene er skapt for den moderne kvinnen og mannen med øye for det klassiske og tradisjonsrike. Merket tiltrekkes alle aldersgrupper og er presentert i fire forskjellige størrelser (25 mm, 30 mm, 39 mm og 41 mm).
 
Historien bak Henry London begynte med to unge motedesignere som utforsket Londons mange vintage distrikter etter inspirasjon.

På et besøk ved det berømte gatemarkedet i Portobello Road i Londons Notting Hill, kom en av dem over et gammelt, vakkert, sveitsisk armbåndsur som hadde ordene «Henry, august 1965» gåtefullt gravert på baklokket. Selv om klokken hadde lidd av tidens tann, var den fortsatt et typisk eksempel på godt håndverk og kvalitet av gammel årgang.

Motedesigneren møtte sin partner senere den dagen, og han elsket klokken like mye som hun gjorde. Han ble inspirert og oppmerksom på detaljer som bare finnes i eksklusive luksusklokker. Han måtte bare bruke den! Med denne klokken som inspirasjon, begynte paret å tenke på mulighetene for å gjenoppfinne Henry klokken for dagens generasjon ...and so the story begins... 

Alle Henry London klokkene har egen plass for gravering på baklokket – og passer derfor perfekt som en personlig gave eller et eget statement!

London som inspirasjon. Alle klokkefamiliene til Henry London bærer navn fra Londons T-bane system.

Våre Merker

citizen club gant henry inex mango police roamer sma swiss tom hope triw gul