byBiehl lanserr ny nostalgisk kolleksjon - Just Love!

I en kombinasjon av nostalgi, femininitet og rene linjer, kommer byBiehls nye kolleksjon Just Love til uttrykk i en moderne setting som er preget av alt kjærlighet kan være.
De nye hjertesmykkene fra byBiehl symboliserer enkel kjærlighet – i dens ulike former og konstellasjoner.

Kolleksjonen er tenkt som en ny klassiker innen kjæreste, venninne og andre varianter av kjærlighetssmykker. Derfor er smykket enkelt i formen med sine fine rene linjer og en liten stein. Charlotte Biehl forteller om designet: "Jeg ble inspirert av det nostalgiske minnet fra venninnehjerte, men jeg ville lage den i et mer tidsriktig design som kombinerer et enkelt design med små spesielle detaljer".

Som alle andre byBiehl-smykker er kolleksjonen laget i 100 % resirkulert gull og sølv.

Just Love halskjede

Det vakre hjertekjedet med en liten zirconia skildrer kjærlighetens store omfavnelse og allsidighet. Enten det er kjærlighet mellom elskere, familie, venner eller noe helt annet. Kjærlighet er bare kjærlighet.

Just Love (hjerte) halskjede Gullbelagt: 3-4501a-GP - 1299 kr

Just Love (hjerte) halskjede Sterling sølv: 3-4501a-R - 999 kr

 

Just Love anheng

De delikate knekkehjertene er skapt for å deles med en helt spesiell person. De ikoniske kjærestekjedene gjør et comeback, og lar deg ta en tidsmaskin tilbake til de gode minnene fra barndommen.

Just Love anheng Gullbelagt: 7-4502a-r-GP - 499 kr

Just Love anheng Sterling Sølv: 7-4502a-r-R - 399 kr

 

Om byBiehl

byBiehl er et dansk smykkefirma som lager feminine, tidløse og personlige smykker. Alle smykker er laget av 100 % resirkulert gull og sølv. Inspirasjonskilder til byBiehls design er spesielt preget av natur, personlige historier og feminine linjer. "Jeg elsker å designe smykker som betyr noe for kvinnen som bærer det og får henne til å føle seg vakker og feminin," sier eieren Charlotte Biehl