en ledende leverandør av ur, smykker og relaterte produkter

Covid 19 - Husk rengjøring av klokker og smykker
Covid 19 - Husk rengjøring av klokker og smykker

Covid-19: Husk rengjøring av klokker og smykker

Når det nye koronaviruset fortsetter å spre seg over hele kloden, er det viktigere enn noen gang at vi vasker hendene godt.

 

 

Som du allerede vet nå, betyr det minst 20 sekunder med grundig rengjøring med såpe og varmt vann, pluss regelmessig bruk av anti-bac når du ikke har tilgang rennende vann. Og husk å sørge for at desinfiseringsmiddelet er minst 70% alkohol.

 

Men minst like viktig som rene hender er det du har på deg. Fordi det er funnet at det nye coronavirus COVID-19 overlever på plast og metaller i opptil 72 timer, da er det viktig at du fjerner klokken, treningssekken og smykkene og rengjør dem også.

 

Når du har tatt de av bør du vaske klokken og smykkene hver for seg med såpe og varmt vann (forutsatt at klokken er passende vannavstøtende). Hvis du er bekymret for å skade klokken din med vann, må du rengjøre den forsiktig og grundig med en overflate tørk eller lignende.

 

Dersom du har en giftering, forlovelsesring, eller en annen ring med diamanter, bør du være på vakt mot å bruke for mye desinfiseringsmiddel. Sterkere rengjøringsprodukter som klor og blekemiddel kan bryte glansen av metaller og perler over tid, og eventuelt fjerne glansen fra klokken og smykkene, og også i noen tilfeller kan tappene som holder diamanter på plass løsne.

 

Den beste fremgangsmåten er å fjerne ringene, klokken og andre smykker, deretter vaske dem med såpe og varmt vann, og la dem tørke. Vask så hendene grundig i minst 20 sekunder, tørk dem med et rent håndkle og sett ringen, klokken og andre smykker på igjen.