Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20SE HELE KOLLEKSJONEN


Våre Citizen bruksanvisinger:
KLIKK HER

 

Utvidet brukerveiledninger og videoer:
KLIKK HER

 

Om Citizen klokker. Fra verdens største klokkeprodusent kommer Citizen med sine Miyota urverk. Merkenavnet Citizen ble skapt ut ifra uttrykket "Close to the hearts of people everywhere".

Best kjent er Citizen for sin Promaster serie med tekniske finesser i klokker og sin unike Eco-Drive funksjon. Energien som driver Eco-Drive klokkene blir mottatt av en Silicium lyscelle som omformer både naturlig og kunstig lys i Citizen klokkene. Man trenger derfor ikke å skifte batterier i klokken og teknologien har klare miljøvennlige fordeler.

For Citizen, er høy kvalitet ved klokke -produksjon mer enn bare utforming og håndverk. For Citizen er dette også en vitenskap som har utviklet seg med tiden. I utformingen av Citizen klokker legges det vekt på alle spektre for å levere høyest mulig kvalitet på produktene.

Prismessig ligger Citizen et sted mellom 4000,- og 9000,- for en klokke i Promaster serien.

Takket være suksess i forskningen har Citizen utviklet en spesiell og hardere overflate som har fått navnet Citizen Super Titan. Den nye over flaten hos Citizen er er 5 ganger hardere og 40% lettere enn rustfritt stål.

Våre Merker

citizen club gant inex mango police swiss tom hope triw gul ICE