Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Årets farge i 2019

 

 

De siste årene har vi vært like spente i desember. Da skal årets farge for det neste året kåres av Pantone. I over 20 år har årets farge fra det velrenommerte firmaet påvirket produktutvikling og innkjøp på tvers av bransjer, også klokkebransjen. Ikke bare i selve klokken, men også i emballasje og grafisk materiell til det neste årets kolleksjoner.

 

 

I 2018 var det Ultra Violet som ble kåret. Dette viste seg i form av at mange kleskjeder produserte minst et par plagg i årets farge. Ikke minst var dette å se på catwalken hos de store motehusene. 

 

Les også: Trendalarm - det gule gullet er tilbake på klokker

 

Tradisjonelt har lilla vært en god farge også på klokker, spesielt når det er snakk om silikonremmer, detaljer og ikke minst barneur.

 

 

Pantone kårer "Living Coral" som årets farge for 2019

 

Pantonen som er kåret i til årets farge i 2019 er "Living Coral" som minner noe om en varm touch av fersken eller et vakkert korallrev.  Som Pantone skriver; PANTONE 16-1546 er en farge som både ønsker velkommen og oppmuntrer til optimisme og gode aktiviteter. Fargen avgir både varme og næring, og skal også virke trøstende.  Dette virker absolutt lovende.

 

Vi er spente på å se på hvilken påvirkning Living Coral vil ha på klokkeindustrien.

 

(Alle Foto: Shutterstock)