Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Denne klokken er laget av supertitan – som er 40 prosent lettere enn stål

Med det innovative og lette materialet vil eventuelle riper nærmest forsvinne av seg selv. 

 

Jeg ser en klar vekst i salg av Citizen-klokker. Så langt i år har vi solgt 40 prosent mer enn hva vi gjorde i fjor. Det er sjelden vi ser så stor utvikling, og det tror jeg skyldes at Citizen er langt fremme når det gjelder teknologi, forteller Vidar Vestgård, urmaker og daglig leder i Bjørklund Liertoppen.

 

Han forteller at de selger mange radiostyrte Citizen-klokker, som oppdaterer seg hver natt og justerer seg selv til sommertid og vintertid. I tillegg genererer de strøm fra lys via Citizens egen teknologi – Eco-Drive. Det betyr at klokkene ikke trenger å skifte batteri.

 

Det er disse klokkene jeg har mest tro på fremover. Det er mange kunder som ønsker at klokkene skal stille seg selv. Citizen er også laget av titan, som er et lett materiale. Det er svært gunstig for dem som har nikkelallergi, blir ikke kaldt på vinteren og varmt om sommeren, sier Vestgård og legger til: 

 

Supertitan som Citizen bruker, har en ekstremt hard overflate, og er fem ganger hardere enn rustfritt stål. Det gir en slitesterk klokke.

 

 

Japansk innovasjon

 

Det er et produkt vi aldri får klager på, forteller Jan-Tore Larsen om Citizen-klokkene.

Han er servicesjef i Feras, en av landets ledende leverandører til norsk urmakerbransje. Han forteller at de opplever forsvinnende få problemer med Citizen-klokkene, som kjennetegnes av japansk kvalitet og innovasjon.

 

Fordeler med supertitan:

 

- Supertitan er fem ganger hardere enn stål, noe som gjør materialet godt rustet mot riper

- Materialet er ekstremt lett – hele 40 prosent lettere enn stål

- Godt egnet for følsom hud og nikkelallergikere

- Motstandsdyktig mot rust

 

Slitesterkt materiale

 

Espen Østlie, daglig leder i Bjørklund Hønefoss Ur og Gull forteller at han i det siste har solgt Citizen-klokker til en rekke menn som ønsker seg en fin klokke som også tåler å bli brukt i en aktiv livsstil. Her er det sterke materialet supertitan et godt alternativ.

 

Supertitan har vist seg å gi fantastisk gode klokker. Vi har ikke hatt én eneste reklamasjon på klokkene, noe som lover bra for Citizens videre vekst, forteller Østlie.

 

Østlie har solgt klokker i over 20 år og forteller at Citizen-klokker blir stadig mer populære. En av grunnene til dette er at Citizen-klokkene er teknologiske produkter. 

 

- Selskapet er kjent for å være langt fremme med ny teknologi, og er blant annet ekstremt gode på radiokontrollerte ur. Samtidig passer de like godt til jobb og dress som til sport og fritid.

 

Denne artikkelen ble første gang publisert på E24.no av BrandStudio