Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Første kvinnelige japanske Grand Slam vinner blir ny ambassadør for CITIZEN klokker

 

 

​2018 ble legendarisk for Naomi Osaka. I september slo hun legendariske Serena Williams og gikk av med seieren i US Open. Osaka er den første japanske spilleren noensinne til å vinne den store Grand Slam tittelen. Nå er hun aktuell som ny klokke ambassadør for CITIZEN

 

Som ny ambassadør i et av verdens største klokkekonsern skal ​Naomi og ​CITIZEN jobbe sammen under mottoet «Better Starts Now» som setter fokus på at uansett hvem du er og hva du gjør er det alltid mulig å bli bedre – og NÅ er tiden inne.

 

- Test av Citizen Bluetooth

 

- Jeg er utrolig glad for å være en del av det fantastiske teamet hos CITIZEN. "Better starts now» passer perfekt med min filosofi om å stadig møte nye utfordringer for å nå toppen som tennisspiller. Jeg håper og tror at min nye CITIZEN klokke blir en spesielt heldig lykkebringer fremover.

 

 

- Klokkemerket Citizen er stolt samarbeidspartner av årets store norske film - Skjelvet.

 

Osakas seier og hennes respektfulle oppførsel har gitt Japan en ny nasjonal stolthet. Naomi har alltid vært en tennisspiller med en unik og kompromissløs energi. Sammen med japanske CITIZEN deler hun den samme troen på å alltid bli bedre – alltid prøve hardere, noe hun klart har bevist med sin Grand Slam tittel.

 

Sammen med CITIZEN skal Osaka fortsette å jobbe for å skape en enda bedre fremtid.

 

Naomi Osaka

 

Naomi ble født den 16. oktober 1997 i Osaka, Japan, av en japansk mor og haitisk far. Hun flyttet til USA i en alder av tre, og bor for tiden i Florida. Hennes tennis karriere startet med undervisning fra sin far hvor hun sluttet seg til ITF turneringer i en alder av fjorten, og ble profesjonell i 2013, bare 16 år gammel. I 2016 fikk hun sitt store gjennombrudd da hun ble kåret til årets nykommer i WTA pisutdelingen. I mars 2018 ble hun den første japanske kvinnen til å vinne Indian Wells Masters i California, også kjent som BNP Paris Open (rangert som den største tennisturneringen etter Grand Slam). Etter hennes Grand Slam seier over Serena Williams har verden lagt sine øyne på denne talentfulle spilleren som utnytter sin kraftige serve og sine 180 cm til det fulle.

 

- Naomi Osaka er rangert som nr 4 i verden pr. 23. oktober 2018.

 

Om CITIZEN​

 

CITIZEN er et av verdens største klokkeselskaper med en omfattende produksjonsprosess som strekker seg fra å lage individuelle komponenter til det endelige produkt. Selskapet opererer i mer enn 100 land rundt om i verden. Siden grunnleggelsen i 1918 har CITIZEN jobbet under mottoet, og nå sloganet, "Better Starts Now". Uansett hvem du er og hva du gjør, er det alltid mulig å gjøre noe bedre, og NÅ er det tiden for å begynne. Inspirert og motivert av troen på dette har de utviklet og forbedret teknologi i sin klokkeproduksjon, og ikke minst vært med å utvikle fremtiden for urindustrien med funksjonaliteter som Eco-Drive (lysdrevet teknologi) og det satellittsynkroniserte tidsystemet Satellite Wave.

 

Dette er klokken du aldri trenger å bytte batteri på

 

Citizen ønsker å inspirere sine kunder og skape et ideal hvor skjønnhet møter teknologi

 

- Denne klokken er laget av supertitan – som er 40 prosent lettere enn stål