Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Høstens klokke nyheter fra GANT Time

 

 

Høsten er her og bærer med seg mørke toner til sesongens klokke kolleksjon. Et uttrykk som smeltes sammen med varme toner i rosefarget stål. En sporty look forent med det evige klassiske er stikkord som beskriver den mørkere årstidens klokke nyheter fra livsstilsmerket GANT.

 

Nytt av sesongen er at det finnes flere kronografer som gir uttrykk for en mer aktiv livsstil og følelse av fritid.

 

Den blå urskiven som ble en sesongfavoritt i vår videreføres i høst. GANT Time Bronwood leveres med blå urskive,  kronograf og lenke i stål som gir modellen et spennende uttrykk. Bronwood leveres også med alligator preget rem og mørk urskive. Urkassen er 43 mm og er vanntett 50 m

 

Les mer om GANT

 

 

Favoritten Park Hill dukker opp i ny drakt og har en stilren og mer moderne form. Urkassen er noe smalere og dato visningen er fjernet i den nye utgaven av GANTs bestselger nr 1. Klokken leveres i tre ulike stiler hvor klassikere som sort, brunt og hvitt står smakfullt sammen, side om side. Modellen har en diameter på 42,5 på lik linje med sin navne søster Park Hill II

 

Klokke modellen Wilmer er kanskje nyheten som skiller seg mest ut fra tradisjonelle GANT klokker i høst. Her er både urkasse og urskive oppgradert til et mer lekent utseende med søm på rem og gulldetaljer i skive . Wilmer leveres også med kronograf og gir et helhetlig smakfullt og elegant utseende. Klokkemodellen leveres i tre ulike SKU hvor vi også finner igjen den klassiske alligatorremmen.

 

Se alle GANT klokker

Kjøp GANT online

 

Samlet er dette en spennende og mer løssluppen kolleksjon fra GANT Time, noe som lover godt for høysesongen. Kolleksjonen vil være tilgjengelig hos GANT Time forhandlere fra midten av oktober. Prisene starter på 1998,- for kronograf og 1298,- for nye Park Hill 3H.