Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Hvilke klokker skal vi gå med i 2019?

 

 

På jakt etter ny klokke? Vet du ikke helt hva du skal velge? Se hvilke trender som gjør seg gjeldende i 2019.

 

Som i så mange andre bransjer er det trender som kommer og går. Når det er sagt er det viktig å påpeke at klokkebransjen beveger seg noe saktere enn for eksempel mote og interiør. Det er likevel noen klare tendenser for hva som vil bli populært i det kommende året

 

Klokker med meshlenke

 

Meshlenken har blitt svært populær blant klokker, enten det er snakk om en dyr klokke eller en rimeligere variant. Dette er en trend som vil fortsette fremover. I år har meshlenken blitt kraftigere og mer maskulin enn tidligere.

 

 

Edle metaller på klokker

 

Snakker vi farger står stål sentralt. Sølvfarget stål i urkasse og lenker, er og blir en sikker og klassisk vinner. Sølvfargen oser eleganse og finishen på klokken setter prikken over i-en.

 

Når det kommer til den økende interessen for det gule gullet er dette kanskje ikke for den konservative, men ønsker du virkelig å synes med den nye klokken er ur i gult gull/double rålekkert og løfter en ellers klassisk stil til fordel for et mer oppdatert og moderne utseende.

 

I urskiven ser vi mye blått og grønt til herre. Dette er en trend som kommer enda sterkere etter sommeren, men som allerede nå har begynt å synes ute i markedet.

 

 

Robuste klokker er en vinner.

 

Med større fokus på helse og livsstil ser vi også at mer robuste klokker for en aktiv livsstil er tilbake. Her har dykkerklokkene som var svært populære på 80-tallet virkelig fått sin renessanse. Dagens dykkerklokke trenger ikke nødvendigvis å ha de tekniske egenskapene som tidligere dykkerklokker hadde. Her er det det robuste utseendet som virkelig teller. 

 

Foto: Jørgen Larsen/CITIZEN