Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Ice-Watch gir deg universet i en klokke

 

 

Det belgiske klokkemerket, Ice-Watch, har latt seg inspirere av vårt store og uendelige univers. Denne julen lanserer de ICE cosmos! En stjernespekket klokke dekorert med blendende Swarovski krystaller i ulike farger. I kontrast med den dypblå urskiven fremstår Swarovski steinene som lysende stjerner på nattehimmelen.

 

Visere og bezelring i klokken er holdt i rosefarget stål. Remmen, som er laget av den mykeste silikon, er sort som natten. Sammen gir dette en delikat look som minner oss om nattehimmelens store mysterier. En absolutt glamorøs look for festsesongen.

 

Klokke modellen ICE cosmos leveres i to ulike størrelser. Small 34 mm og medium 40 mm. Som resten av kolleksjonen fra Ice-Watch er ICE cosmos vanntett 100m.

 

Perfekt som gave til deg selv eller en du er glad i. Klokken er tilgjengelig hos Ice-Watch forhandlere over hele landet fra neste uke. Veil. 898,-

 

Som Ice-Watch selv skriver: «ICE kosmos er kosmisk chic!»

 

Pierre Leclerq – en klokke til energiske menn fra Ice-Watch

 

 

Les også: ICE GLAM RED – dristig klokke fra Ice-Watch

 

Swarovski

 

Swarovski leverer en bred portefølje av kvalitet, håndverk og kreativitet. Selskapet ble grunnlagt i 1895 i Østerrike. Her designer og produserer Swarovski krystaller, edelsteiner og kunstige steiner sammen med ferdige produkter som smykker, tilbehør og belysning. Den endeløse rekken av skinnende steiner gir en vakker glans til deres samarbeid med Ice-Watch om ICE cosmos.

 

Om Ice-Watch

 

Ice-Watch ble startet av Jean Pierre Lutgen i Belgia i 2007, og har høstet stor oppmerksomhet verden rundt med sitt lekne design i dristige og spennende farger.
 

11 år etterpå finnes Ice-Watch i mer enn 55 markeder verden over. Alle klokkene er 100m vanntett, har silikonreim og er elsket på tvers av generasjoner, kulturer og landegrenser. Kundene ønsker noe annerledes og Ice-Watch leverer i bøtter og spann! Velkommen til et univers av farger og lekenhet.