Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Klokkemerket Citizen er stolt samarbeidspartner av årets store norske film - Skjelvet.

 

Japansk presisjon står i høysetet hos Citizen som nå er en av årets samarbeidspartnere og nedtellingsklokke til den høyaktuelle, norske filmen, Skjelvet. Til dette samarbeidet er det plukket ut en limitert Citizen modell med totalt 200 klokker, som får navnet Skjelvet Edition. Klokken er nummerert og kommer i egen filminnpakning.

 

«Så lenge vi har distribuert Citizen i Norge har vi ytterst sjelden hatt reklamasjoner av betydning på noen av modellene fra det japanske merket. Det gir en trygghet for oss, og ikke minst forbrukerne sier servicesjef», Jan Tore Larsen hos den norske distributøren av Citizen, Frithjof E. Rasmussen. Da er det ekstra gøy at Citizen får testet ut sine kvaliteter i filmen Skjelvet.

 

Det er knyttet skyhøye forventninger til den norske katastrofefilmen som har premiere på norske kinoer 31. august. Etter at filmen Bølgen sendte en gigantisk flodbølge over Geiranger og omtrent hver 5. nordmann til kinosalene, er det ikke rart at det er spenning rundt oppfølgeren med det samme crewet i spissen.

 

Ekstra spesielt er det når det denne gangen er vår hovedstad, Oslo, som blir rammet av jordskjelv hvor kjente monumenter som Oslo Plaza og Postgirobygget ristes.

 

«Skjelvet har blitt et spektakulært drama og en berg- og dalbane av en katastrofefilm som vi gleder oss til å vise for publikum. Det er virkelig helt unike bilder publikum skal få ta del i når Skjelvet inntar norske kinoer fra 31. august. Vi er veldig glad for å ha Citizen med på laget, som en partner i denne lanseringen. Og gleder oss stort til å se Skjelvet Edition klokken ute i butikk, og til aktivitetene vi skal gjøre i fellesskap fremover.» Produsent Martin Sundland

 

Skjelvet Edition klokken er bygget på de fremtredende egenskaper som enhver Citizen klokke innehar. Den har Eco-Drive (drives av lys), kronograf (stoppeklokke), safirglass og en massiv lenke med solid endefeste.

 

Som de fleste vet står tiden meget sentralt når et jordskjelv treffer, og dermed var det naturlig å linke Citizen som klokkebrand til denne filmen. Alle som kjøper klokken får selvfølgelig med to kinobilletter til å se filmen på kino.

 

Klokken vil være å finne hos utvalgte Citizen forhandlere fra 7. juli.

 

Veil pris 3498,-

 

Om Citizen klokker

 

Citizen er verdens største klokkeprodusent med sine japanske Miyota urverk. Merkenavnet Citizen ble skapt ut ifra uttrykket "Close to the hearts of people everywhere".

 

Best kjent er Citizen for sin Promaster serie med tekniske finesser i klokker og sin unike Eco-Drive funksjon. Energien som driver Eco-Drive klokkene blir mottatt av en Silicium lyscelle som omformer både naturlig og kunstig lys i Citizen klokkene. Man trenger derfor ikke å skifte batterier i klokken og teknologien har klare miljøvennlige fordeler.

 

For Citizen, er høy kvalitet ved klokke -produksjon mer enn bare utforming og håndverk. Dette er også en vitenskap som har utviklet seg med tiden. I utformingen av Citizen klokker legges det vekt på alle spektre for å levere høyest mulig kvalitet på produktene.